AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", naredno pitanje koje je voditelj Darko Tanasijević pročitao bilo je za Aleks Nikolić:

Od sada kada ideš negde bez Cara, molimo te prvo utvrudi tačno vreme kada odlaziš i tačno kada se vratiš, jer on voli da preuveliča, ili da mu kupimo zidni sata, jer nisi bili 40 minuta, već 20 - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nećemo više dolaziti u te sitacije, malo smo više popili i sve će biti dobro. ja njemu zameram neke stvari,a on nekeda preuveliča nešto, a ja sam pričala da Slađom, ali ga razumem - rekla je Aleks.
Neka dođe sat, dobro bi došlo. Ako ja nema dozvolu da dožem u kuću nakon žurke, ako mi nije dozvoljeno da ja pušim na mestima koje meni smetaju, ona neće blejati 45 minuta i provoditi vreme sa fanom naše ljubavi Slađanom. Ne može ona da ode i da se zadrži toliko. Ja poštujem njeno verme, mora i ona moje. Ja verujem samo četvoro ljudi, sve ostalo je sa nekom dozom povredenja. NIsam lik i tip osobe koja će ispunjavati tuže zahteve a ona neće moje - rekao je Car.
Ne vidim razlog da mi ne veruje. Ja sam sebe pokazala kakva sam - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.