AKTUELNO

Drama!

Lepi Mića da je male bidžeti Peci i Neci Laziću.

Peca je bleda kopija Nece, a Neca se toliko ubezobrazio. Ovde Putin da dođe Neca bi mu našao manu. On da bi se opravdao da nije kao u četvorci prešao je granice. Ti si u rijalitiju 24 sata što nije dobro. Prešao si granicu i to ide u sferu bezobrazluka i stvari koje tebi nisu na obraz. Ne treba da se baviš jednim likom u pozitivnom smislu, a drugim u negativnom. Volim što si dpšao da pokažeš, ali si sagoreo u nekim stvarima. Malo spusti loptu, imaš ti šta da kažeš - rekao je Mića o Neci.
Peca je mnogo blaža i nezavnisnija verbalna varijanta tebe. Iako se blizanci on neke stvari gleda realnije. Mislim da ne treba stalno da skače na tebe da se smiriš. Peci nije potrebna agresija, imaš dovoljno škole i obrazovanja. Provokator si, imaš tu crtu da si bezobrazan, ali to su godine koje ti imaš i imaš pravo to da govooriš, a da li je to dobro za tebe ti biraš - dodoa je o Peci.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo, hvala što si bio realan prema meni. Ja bih voleo da jednog dana budem TV lice. Marko Đedović je moj veliki uzor. Bila mi je očajna podela zbog nekih stvari, nisam očekivao da ćeš neke stvari da kažeš tako blago. Hvala na divnim rečima - rekao je Neca.
Rekao si da sam bleda kopija Nece, ne samo on iznosi mišljenje, a ja ne. Mogu da budem 10 puta gori od Nece, rekao si da sam veliki provokator. Ja da hoću mnogu da vratim ljude oko malog prsta - dodao je Peca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.