AKTUELNO

Iskren do koske!

Predstavnik sedme sile podigao je Filipa Cara kako bi prokomentarisao ljubavni odnos Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušam ih sve vreme, pa ne znam, kompleksan im je taj odnos. Za mene su u odnosu, ali se može gledati iz više uglova. Zola je bio najviše predan kada je bio u pitanju opstanak. Ja sam uvek verovao da je voli. Rekao sam Miljani, ponaša se u odnosu sebično, zamera partneru ono što dozvoljava sebi i možemo da gledamo da Zola više voli Miljanu. Ja bih rekao da je suprotno, nisam pristrasan, a ako ne ovde, onda bar sa strane. Zbog svih godina koje su proveli, ne treba da dozvoli da je manipuliše. To da nisi sa njom, a da sediš s njom ispod treba, nema to. Miljana ne prihvata hoćeš-nećeš. Ja više ne verujem u njihov odnos - rekao je Car.
Oboje tvrde da će se boriti, zar ti ništa ne deluje uverljivo - pitao je novinar.
Deluje uverljivo, ali nema tu života, jer će se sve ponavljati, gledamo reprizu. Kao kad gledaš "Titanik", sve je isto...Nek nas razuvere po hiljaditi put - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam osećaj da u tom odnosu Zola mora stalno da se dokazuje, pravda, zbog čega je to tako - pitao je novinar.
Ja sam rekao još u "Zadruzi 4" da Zola ima živce kao one konope za brod, da opet i balansira i uvek on nađe razumevanja, pegla. To je ta Miljanina sebičnsot, ona ti se preda, iz usta će da uzme i da da nekome koga voli, ali je debelo teška - rekao je Car.
Šta misliš da je obrnuto, da li bi Miljana bila zahvalnija - pitao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ona oseti to strahopoštovanje u pozitivnom smislu, taj neki ljubavni autoritet...Ali, opet, Miljana voli da bude dominantna, mora to da promeni i izbaci. Sve što uradi ona pravda da voli - rekao je Car.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.