AKTUELNO

Pobednik pete "Zadruge" Dejan Dragojević je, posle niza ljubavnih brodoloma, sreću našao kraj dvadesettrogodišnje lepotice Jovane, rodom iz Gornjeg Milanovca.

Isprva su se krili, a nakon što su mediji raskrinkali njihovu vezu, Dejan je priznao da je srećan i zaljubljen, ali nije želeo da detaljiše o dešavanjima na emotivnom planu, niti je objavljivao zajedničke fotografije i snimke, sve do sada.

Foto: Srpski telegraf/Kobra

Dejan je, po svemu sudeći, rešio da ne krije sreću, te je objavio zajednički snimak sa svojom dragom i, očekivano, privukao veliku pažnju. On je njoj poklonio buket cveća, a potom je snimio i uz romantičnu pesmu sve plasirao na mreže.

Video: Instagram.com

Naše upoznavanje je jako čudno i simpatično, pogotovo naš prvi susret. Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to. Mesec dana smo u vezi, a imamo osećaj kao da je 10 godina, toliko je opušteno, prelepo i totalno neverovatno da ovako nešto postoji. Pogotovo ona, stvarno je kao stvorena za mene - rekao je Dejan početkom godine, kada su ga pitali za novu devojku.

Autor: D.T.