AKTUELNO

Karambol!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Darko Tanasijević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Miljanu Kulić.

Kažeš sve sa Zolom je bila igra i dogovor, što su se onda toliko nervirali Marija i Macanović? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Lagala sam kad sam rekla da je bila igra i dogovor. Lagala sam, lakše mi je bilo tako da opravdam svoje postupke. Meni malo treba da mi neko napuni glavu, zadrugari se posle pričali sve obrnuto od onoga što su pričali meni. Onje stajao samo preko puta Anite, mislila sam da je istina, odvela Nenada na ostvrno, posle lagala da smo igrali igru jer sam znala da nema nazad. Htela sam svoje postupke da opravdam preko njega. Ja sam iz inata to uradila, ne znam zbog čega radim te stvari, kad sama sebi škodim jer imam inat u sebi i lakoverna sam. Nije mi bio igra. Volela sam ga i krivo mi je zbog svega. Bespotrebno sam uradila neke stvari, nikome nisam uradila loše nego samoj sebi. Danima sam slušala razne priče i danima sam sumnjala u njegovu ljubav,. Majka da ti konstantno govori: "Ne voli te, koristi te", a posle ljudi pričaju drugu priču. Verovala sam ljudima, po ko zna koji put sam ispala lakoverna budala. Grešila sam što sam slušala druge, niko ne ispašta osim mene. U trenutcima bese sam govorila i šta mislim i šta ne mislim - pričala je Miljana.
Šta Nenad sad misli? - pitao je Darko.
Ja ništa ne verujem - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Za šta je ons stabilan? On bi skočio sa osmog sprata. Ja nisam sa njim, četiri dana se nismo poljubili i nismo imali odnose. Ja nisam imala dogovor rekla sam jer sam bila besna - dodala je Kulićeva.
Ja nju ne prepoznajem - rekao je Bebica
Moram da prekinem ove njene laži i gluposti jer je meni svaki dan pričala da joj je dosadno sa njim i da on spava po ceo dan, da je on predložio da igraju igru i da je u kazinu bila kap koja je prelila čašu - govorila je Marija.
Hoće krivicu zbog svog emotivnog stanja da prebaci na mene - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.