AKTUELNO

Venera, planeta ljubavi, 20. februara ulazi u vatrenog Ovna, pa donosi više strasti i prilika za zaljubljivanje.

OVAN

Bićete vrlo vrcavi i koketni, što može izazvati probleme sa partnerom. Osoba s kojom ste uopšte neće biti dobre volje, niti će imati smisla za humor, pa se potrudite da budete krajnje korektni ako želite da izbegnete sukob.

BIK

Možete imati više dobrih prilika i problem da se odlučite za jednu osobu. Iako ovo zvuči kao sladak problem, sve može da padne u vodu zbog vaše neodlučnosti. Možda ćete se na kraju gorko kajati što niste bili više probirljivi.

BLIZANCI

Naredne nedelje bićete nervozni, možda i agresivni u komunikaciji i skloni raspravljanju. To će onemogućiti harmoniju u ljubavnom životu. I pored toga, uspećete da privučete pažnju drugih, ali ne i da je zadržite.

RAK

Ono čega ste se plašili najverovatnije će se ispuniti, ali ne očajavajte jer se sve može popraviti kasnije, u neko bolje vreme, pod uslovom da postoje dobra volja i želja. Najbitnije je da pokušate da budete optimistični.

LAV

Iako ćete upoznati privlačne osobe ili imati prilike da sa nekim ko vam se dopada provedete vreme, ostaćete rezočarani ishodom svega. U narednoj sedmici ne možete se nadati da ćete naći harmoniju u partnerstvu.

DEVICA

Bićete loše raspoloženi, opterećeni kombinacijom problema. To će vas potpuno preokupirati i nećete imati vremena, volje ni energije da se posvetite ljubavnom životu. Čak bi mogli da iskrsnu problemi u sferi ljubavi.

Foto: Pixabay.com

VAGAI dalje ćete imati problema u ljubavnim odnosima. Moguće je da nemate dobrih prilika ili da se osećate primorano da prihvatite nekoga koga inače ne biste uzeli u obzir. Zbog toga emotivno ili moralno trpite.

ŠKORPIJA

Moguća romansa sa nekim novim ili nekim iz kruga prijatelja. Možda nećete biti raspoloženi za dublje obavezivanje, pa ćete samo uživati u društvu i flertovati. Dakle, nećete biti spremni za ulazak u bilo kakvu vezu.

STRELAC

U narednom periodu imaćete više prilika za izlaske ili romansu nego inače, ali taj period nije povoljan za započinjanje bilo čega, pa ni veze. Teško da ćete uspeti da se usaglasite čak i sa osobom koju volite ili osobom koja voli vas.

JARAC

Bićete negativni ili neraspoloženi, pa ne očekujte da će vaš ljubavni život procvetati u narednom periodu. Ako ste u vezi, treba da vodite računa da ne uništite odnos negativnim stavom i ponašanjem.

VODOLIJA

Bićete manje opterećeni obavezama, a više zainteresovani za ljubavni život. Iako su slabe šanse da će se razviti prava ljubav, verovatno će barem biti prilike za flert i fizički kontakt.

RIBE

Biće vam teško da tolerišete druge, pa i osobu s kojom ste. Vaš eskapizam, pesimizam i pasivnost izazvaće probleme u sferi ljubavi. Potrudite se da promenite stav i budete lepše raspoloženi, otvoreniji i komunikativniji. Partner će to ceniti.

#Horoskop