AKTUELNO

Šok!

Veliki budžet od Mikice Bojanića dobila je Marija Kulić, a srednje Zorica Marković i Ana Ćurčić.

Zorici Marković srednji budžet od mene. Nisi žalila ni reči, a ni budžete kad si bila vođa 6 nedelja. Spustili smo loptu. Moram da kažem da si napolju veliki laf, majka i žena, a ovde, blizu đubreta i dvolična.
Tebi hvala, naša svađa je stvarno bila smešna, reagovao si na neke gluposti. Bio si i ostao moj fikus. Mnogi zadrugari kažu da sam dvolična, znam zašto to ispada. Sažalim se na nekoga, pa budem okej sa kim se posvađam. To smatram svojom vrlinom. Planem na brzinu, a onda mi je žao, kajem se
Mariji veliki budžet, rekla si lepe reči o meni. Imam dobro mišljenje, dajem ti veliki jer si i ti meni - rekao je Mikica.
Da li je to dovoljni koemntar, možem li opširnije? - pitala je Miljana.
Ja cenim, daje meni veliki budžet, a daće nekome manji - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam roditelj, imam decu, kasnije ću reći sve za tebe Miljana, a Mariju razumem kao majku i šta je sve pretrpela zbog tebe - rekao je Bojanić, pa prešao na Ćurčićevu:
Srednji budžet za Anu, dve nedelje si ovde. Jedino što mogu da prokomentarišem je da si imala prava da uđeš, ne znam zašto to Zvezdan potencira. Mislim da si trenutno okej, dobra žena, ali opasnica, namazana, ali pozitivno, ništa loše. Vreme je pred nama da kažem nešto više.
Hvala, Mikice, najbolje da nisam namazana i opasnica u 46 - odgovorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.