AKTUELNO

Isplivala istina!

U toku je emisija "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, voditelj Marko Đedović dao je reč Marku DNK.

Meni je Ana dobra, dobar i Zekvi i ja se tu ne mešam. Lepo razgovaram sa Anom i sa Zvekijem - govorio je Marko.
Ovako priča pravi k*rvar - dobacio je Mića.
Pošto nisam u svađi ni sa kim, Ana nije loša osoba, Zveki nije loš, u dobrim smo odnosima i slažemo se, razgovarmao lepo i družimo se, nema razloga da se svađamo. Ja se nadam kad izađu napolje da će da budu zajedno. Anu šaljem, Zvekija ostavljam. Zveki, naći ćemo neku curicu za mene i tebe - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je ostavio Anu na "Igri istine" meni jenjegovo ponašanje bilo šokanto i razmišljala sam kako se ta žena kod kuće oseća. Ja nisam neko ko je to podržao, pa nisam promenila priču, ni ploču. Kad je Ana ušla prišla je nama i osjasnila sa kim ima kakvu relaciju, meni je otežalo moj boravak jer su svi krenuli a me prozivaju da jurim kadar. Meni se Ana dopala kao lik i stvarno mislim da je kul. Ja ovde pet meseci nisam nijednom devojci dala razlog da bude ljubomorna, savetujem ih, tako sam postupila i u toj situaciji. Ja da sam imala loše namere ne bih pričala na taj način i pokušavala da ih približim - govorila je Miljana.
Je l' ovo kućni sastanak? Imaš pravo, ali daj majke ti - ubacio se Zvezdan.
Ja sam sa njima imala iskrenu nameru i da pomognem. Ja razumem Anu, nju je izdao neko kome je najviše verovala i ona sa tim na mali nagoveštaj tako reaguje. Moja namera nije bila kako je predstavljeno, ali evo Ana sad vidiš kako se tumače reči. Smatram da je ne voli i da se pomire varao bi je ponovo. Jutro nakon cele priče u kazinu ja sam pozvala Zvezdana i pitala sam ga, jer je neko za koga smatram da ima komples i muški ego, odmah me je sasekao i udario na mene, ja sam ga uhvatila kad je bio zlatni retriver da mu kažem da nikad ne bih bila sa njim i da sam ja slobodna i da je on. Ja nisam klinka od 24 godine - dodala je Popovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ona sad rekla da nije htela sa tobom ili ti sa njom? - pitala je Ana.
Ja sa njom - dodao je Slavnić.
Zvezdan je to jutro rekao da to kako se ponašao sa mnom nije bilo kao sa ostlim devojkama, a on će reći da me je manipulisao. On je neiskren i folirant - govorila je Miljana
Ja vidim ovde zaljubljenost Miljane u Zvekija - poručila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam klinka od 24 godine koja bi pala na gistro šmekera - nastavila je Miljana.
Pitajte je samo šta je rekla kad sam se ovde prvi put razdrao, je l ' si rekla da ti ide niz noge? Ja se kunem u svoje dete - govorio je Zvezdan.
Ja sam rekla da je čovek buljio i flertovao sa mnom - dodala je Miljana.
Ona je volela da se pohvali tim situacijama i da mi kaže da obratim pažnju. Ti si bolesna, čovek se zakleo u dete. Zvezdan je bio slovo T, a ti da si sigurna u to što radiš..,. Bolesna si i postidela bi se - komentarisala je DJ Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Situacija između Miljane i Zvezdana je bila dok je Zvezdan bio u rehabu. Dolazila si tamo, pa kao dete sedneš na krevet, Zvezdan te je jedini tad branio. Miki je rekao da je Miljana lujka u pozitivnom smislu, a da sa njom može da porazgovara o temama koje nisu "Zadruga". Ako sam ti ja prišla, ne mogu da verujem nikome, trebala si da mi kažeš neke stvari. Isto znam i da je Maja Kovačević jurila Zvezdana, ja sve znam - govorila je Ana.
Sve i da je kako ovi ljudi žele da bude, kako Tamara kaže, zar nemam pravo da ovoj ženi budem prijateljica? - pitala je Miljana.
Ja samo kažem da je ovo trebala da kaže, a na meni je da li bih nastavila. Ako je Tamaris ustala i rekla da je šifra bila T, što je baš rekla T? Sve vreme se čupaš kako je Zvezdan jurio tebe, a ako si ti rekla da se tebi to dopalo - dodala je Ćurčićeva.
Ja sam rekla da na frajere poput njega curi niz butinu, ali ne meni, to je sleng - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja verujem Anđeli Đuričič da si njoj pričao onako kako je ona iznela, a ne posle što si rekao da je ludača, Svakoj pričaš ono što želi da čuje, neiskren si, kao što si rekao da je ona tebe molila za bebu i kako bi je slao na abortus. Čovek laže, nije ispao drug - govorila je Miljana.
Ja sa samo rekla Ani da napusti krevet, a došlo bi i to na red, kao što je Zvezdan rekao da se skloni. Ja mislim dobro njoj i Zvezdanu, to je moje ljudsko osećanje. Miljana, moraš da budeš iskrena i kažeš - dodala je Zorica.
Miljana, baš si loš čovek, pre neki dan mu brišeš suze, a sad ga pljuješ. Ja ti ne dam da ga pljuješ - odbrusila je Ana.
Zvezdan nije ispao nikakav drug ni tebi, a ne meni i naravno da nominujem Zvezdana, Izvini, moja namera nije bila takva. Tebe je izdao drug od 30 godina, pa na najmanju sitnicu reaguješ tako - dodala je Popovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.