AKTUELNO

Raskirinkali je do srži!

Zadrugari su komentarisali klip na kojem je prikazano muvanje Miljane Popović i Zvezdana Slavnića. Naredna koja je dobila reč bila je Žana Đorđević:

Ja smatram da Zvezdan sa Anom komunicira delima. On je igrao rijalti pre nego što je Ana ušla, on je počeo to da radi sa Aleksandrom. Ja sam se čula sa Anom pre nego što sam ušla u rijaltiji, ja sam njemu prenele poruku ovde, i on je to shvatio, iako sada kaže da nije. Sve ovo što radi, radi na foru da bi Ana shvatila da nema prijatelja. On je rijatliti krenuo da igra sa Anđelom, ali ja umem da igram sa tobom i to dobro - rekla je Žana.
Ovo što je Žana rekla, ja ne mislim da on igra rijaliti. - pričao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu je jedino opravdanje da se igra sa ženama - dodala je Žana.
Mislim da je on željan druženja i svega nakon koledža, njemu to treba. On je ovde hteo da pokaže Ani sa kim treba da se druži. Što se tiče Miljane, odelo ne čini čoveka. Moram da kažem da je ona ozbiljno ljigava osoba, mene nije uspela da prevari, ali neke jeste. Ona je dobila kadar, ovo je ozbiljno zabadanje leđa priajtelju, ti si Miljana postala njoj prijatelj. Šta si ti videla u njoj, žrtvu, Zvezdanovu bivšu. - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvezdane, meni je nenormalno da je tebi bio plan da me raskrinkaš, a plačeš na klipu - upitala je Miljana.
Ovde ZVezdan nije bitan, bitna si ti - dodala je Ana.
On je hteo da pokaže Ani ko je ko od ovih žena. - rekla je Žana.
Ja sam njega izbegavala celo veče - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga je Ana pokazala na Neci kako treba da se ponaša drugarica. a ne kao ona.

Tvoj govor tela je rekao sve - dodala je Ivana.
Ti si ovde pokazala da bi se izje*ala sa njim - dodao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da sam ja prvi koji ti je rekao da ti ona nije drugarica, i sinoć sam ti to rekao. Ja nemam ništa protiv tebe Ana, ali eto vidi - rekao je Dragić.
Ja moram da kažem, da MIljana više puta pokušava da flertuje sa Zvezdanom, kao i većina žena - rekao je Marković.
Ja jesam pričao svo vreme o ANi, i to je bila moja tema, jedina stvar je ovo što ona može da radi sa mnom dok pričam o Ani - dodao je Zvezdan o Miljani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je ušla ovde kao da je pala sa Marsa, ona je takav čovek priđe svakome na svoj način. Evo ja sam ispala naivna, nisam to primetila nijednom to. Ovde je bitno Miljanino ponašanje dok on plače i priča o ženi koju voli, umesto da ga skloniš ti mu se približavaš. Odvratne ste i ti i Maja, imate li vi malo svesti i razuma.Ljudi ovde pokušavaju da posvađaju mene i Zvezdan, morate da imate malo obzira prema ovoj ženi, ja sam prijatelj i Zvezdana i Ane, a ovo mi deluje da je Zvezdan pecka, jer je on hteo da je sačuva, a Miljana je dno - poručila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.