AKTUELNO

Ponovo se digla prašina!

Bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić bio je jedan od sagovornika reportera Nemanje Vujičića u emisiji "Premijera - Vikend specijal", koji se nekoliko puta uključivao uživo u program sa Crnogorskog primorja, a glavna tema bila je Anđela Đuričić.

Mensur je ekskluzivno prvi put potvrdio da je bio u nekoj vrsti ljubavnog odnosa sa Anđelom tokom letnje pauze između dve sezone "Zadruge", o čemu je portal Pink.rs više puta pisao.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku ovog teksta prisetićemo se kako je njihov odnos izgledao. Prve spekulacije o njihovom odnosu počele su još tokom trajanja "Zadruge 5", kada su se međusobno hvalili. Već tada je Milica Veselinović počela da sumnja da između njih postoje varnice i da će se nešto više desiti.

Njihov prvi susret nakon "Zadruge" desio se tokom tradicionalnog gostovanja superfinalista u emisiji "Amidži šou". Paparaco našeg portala ih je tada usnimio kako čavrljaju tokom jedne od pauza za reklame.

Video: Pink.rs

Naredni susret poznat javnosti dogodio se kad se Anđela vratila u Crnu Goru. Fanovi su primetili da su oboje okačili stori na društvenoj mreži Instagram iz istog restorana i odmah se digla prašina da su izašli na dejt.

Foto: Instagram.com

Spekulacije o ljubavnom odnosu su se nastavile i kad ih je naš paparaco uslikao iste večeri u lokalnom kafiću.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Kako bi negirali da se između njih dvoje nešto više dešava, snimili su zajednički stori, te pojasnili da je Anđela posetila Budvu sa svojom porodicom, da su sreli Mensura i da su zajedno otišli na ručak, a potom je ona nastavila druženje sa njim.

Foto: Instagram.com/andjelaadjuricicc

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovoga, Anđela i Mensur su imali dva zajednička gostovanja u emisiji "Narod pita", jedno kod voditeljke Dušice Jakovljević, drugo kod voditelja Darka Tanasijevića.

Foto: TV Pink Printscreen

I u jednoj i u drugoj emisiji su negirali da između njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Paparaco našeg portala uslikao je njihov prisni susret pred početak Darkove emisije, kao i čavrljanje tokom reklama.

Video: Pink.rs

Sledeći susret koji su sami zabeležili dogodio se u Mensurovom rodnom gradu Baru, gde su se uslikali kako uživaju u jednom lokalnom restoranu.

Foto: Instagram.com/andjelaadjuricicc

Kako je Mensur u emisiji istakao, njihoh dvoje nisu bili u ljubavnoj vezi, već u jednoj vrsti odnosa, a gledaocima je ostavio da sami procene o njegovoj prirodi. Takođe je istakao i da su se videli samo dva puta.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.