AKTUELNO

Odlučan!

Zvezdan Slavnić je otišao do paba da se izduva nakon rusvaja u emisiji, a kasnije mu se pridružila Zorica Marković.

Trebate da shvatite u kom pravcu ćete i da odlučite u kom pravcu idete - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću da imam omču, nemam šta da govorim njoj. Kada bude došla da priča o onome što želi. Ja reč nisam rekao o nama, samo o tome koliko j epovređena i sve ovo- dodao je Zvezdan.
Ona se skoncentrisala samo na tebe, i svako bi iz*izdeo na tvom mestu. A ona je htela d ate sačuva i ostavili ste neke stvai po strani - rekla mu je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada bi se sve vratilo ona ne zna šta priča, ja sam osuđen ali pusti me da se branim. Ja ne pričam o pomirenju gubim reči vezano za to! Ju če sam je zagrlio drugarski, ovo sve me gura dalje od nje. Ja joj ne prilazim samo no što moram - uzvratio je Zvezdan.
Ceo sto je u pravu i navijaju za tebe i Anđelu, onda su oni u pravu. Ja neću biti navijač, u ovoj životnoj situaciji ne. Ti si mi bitan da budeš dobro i ona isto - priznala je Zorica.
Ako nastavi ovako da se ponaša imaju svi da joj se smeju. Mala je pribranija sto puta od nje - dodao je Zvezdan.
Ja sada vidim emociju između Ane i tebe - rekla je Markovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo život ću je imati prema njoj. Završio sam sa njom, jer možemo bit samo pod mojim uslovima koji su nenormalni. Moram da gledam sebe na prvom mestu. Nema šanse da se pomirimo, pogotovo ako ovako nastavi - priznao je Zvezdan.
Jel misliš da je lepo da na osnovu 20 dana vi pričate o tako krupnim stvarima ka što je dete - pitala je Zorica.
Ja sam ceo život patio što nemam sina, bojao sam se da se neće nastaviti moje prezime,moju lozu to me duboko boli - bio je iskren Slavnić.
Vezano za onaj klip svi su bili srećni da se mi posvađamo,ja te razumem i sa druge strane. Ne želim da budem najgora ali ne mogu drugačije i neću, ja ne igram sa vama rijaliti. Ne možeš da ostaviš ni jednu ni drugu. Ana je uprkos svom bolu tebi prišla da ne napraviš sr*nje - dodala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne bih bio sa njom da ona nije takva,i ta neka druga je morala da bude takva kakva je da bi bila sa mnom - rekao je Zvezdan.
Sve je ovo prebrzo, sve razumem kada nešto kaže - dodala je Markovićeva.
Zato što je došla ovde kao padobranac, ja joj neću prići jer ne valja ništa što ja uradim. Ja neću da moljakam i da molim - nastavio je Zvezdan.
Jel bi bio takav da nije bilo ove male? - pitala ga je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, eto ne znam. Da je nije bilo ne bi ni mi bili ovde. Ali uopšte nisam u fazonu da se pomirim,ja nemam više 26 nego 46. Ovde sam gde sam majmun u cirkusu. Ona se nada nečemu a ja joj nisam dao povoda za to,mislim na Anu sada - dodao je Slavnić.
Ti voliš obe žene ili ovu voliš a u ovu si zaljubljen? - našalila se Zorica.
Opet sam sve zaustavio i opet nemam prava ništa ovde da uradim. I imam pravo da radim šta hoću. Ja nisam ni u braku ni u vezi, ovde neću ništa zbog nje. Ali sve manje ću hteti da pruičam sa njom, ako hoćeš hoćeš da pričaš ako ne, ne zanima me. Bol mi je tu. Moje je da li ću se videti sa njom posle ili ne - nastavio je Zvezdan.

Foto: portret

Detaljnije možete pogledati u video-prilogu.

Autor: Pink.rs