AKTUELNO

Drama za dramom!

Voditeljka Ivana Šopić je najavila naredni prilog u emisiji "Gledanje snimaka". Zadrugari su dobili priliku da vide jednu u nizu svađa Anastasije Stanojević Palčice i Marka Petruševića Petrućija. Palčica je istakla da želi da izađe iz "Zadruge" i da više ne gleda Petrućija.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče, nas odnos je sve bolji i bolji. Ali me je uhvatio napad panike, stariji učesnici kažu da je to normalno - rekla je Palčica.
Nije mi dobro, kuva mi ovde, mnogo sam počeo da budem nervozan i besan. Nemam ni sa kim problem, sem što se svađam sa njom. Ali naš odnos je sve bolji i bolji. Ali mislim da sam se istrošio, imam svoj limit - dodao je Petrući.
Što se mene tiče, naš odnos je okej. Ne znam zašto ovako priča, malopre me je gađao kutijom cigarete jer sam nešto prokomentarisala o Sanji i Marku. Često se svađa sa mnom zbog drugih ljudi, ne staje uz mene. Ne tražim zaštitu, samo da se ne meša. Ja mogu protiv svih, samo ne protiv njega. Jer ja se svađam sa ljudima, on dođe i isprovocira me, krenem da plačem, Ali odnos nam je sve bolji i bolji. Nikada moj muškarac nije išao protiv mene - istakla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona pored mene voli i rijaliti malo. Evo, nikad iskreniji nisam bio. Ne bih voleo da budem sa njom, ali ona će da me prati, neće me pustiti. Ne zna se ko je veće zlo, ti ili Sanja - pobesneo je Petrući.
Mi smo se posvađali zbog njih - ubacio se Stefanović.
Mnogo mi je loše sa njom, besan sam, izaziva agresiju u meni. Juri me svaki put - dodao je pevač.
Jeste, sve smo mi žene psihopate ovde. Ja ne znam kad ja njega uhodim. Kapiram da sad igra rijaliti i da želi moju reakciju - rekla je Palčica.

Foto: TV Pink Printscreen

Za razliku od Sanje i Marka koji ovo rešavaju energično, za Petrućija je jedinstvena prilika da kaže sve ovo njoj kad je voditelj tu. Ali Palčica sad nije fer. Ako moram da koristim rijaliti rečnik, ona igra rijaliti sad. Ona nije prava Palčica. Vratiću se na Osmanovo pitanje juče, da li ove devojke znaju šta je ljubav. One moraju da imaju nekog muškarca. Ona kao da je njega izabrala. Sad ovde fino priča. Da ovako rešavaju svaki dan, ne bi bilo problema. Njoj treba publika. Ona može da se istakne na drugi način, ne mora na ovaj. Ovde bi trebalo da ga sluša. Što ga sad ne zvekne? - ispričao je Ivan Marinković.
Ako već želi da raskinemo, pričaćemo sa strane negde - dodala je Palčica.
Kako to, ona kaže: "Raskinućemo kad ja kažem" - rekao je Petrući.

Foto: TV Pink Printscreen

Jer sam se zaljubila, ne bih radila sebi na štetu - govorila je ona.
Pusti me, vidiš da sam odlepio - rekao je pevač.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.