AKTUELNO

Hit!

Nakon kratkih reklama vratili smo se u radio emisiju "Amnezija", Osman Karić započeo je rubriku "Kako to zvuči".

Foto: TV Pink Printscreen

Sad smo na rubrici "Kako to zvuči". Da li ste čuli da su se Milica i Filip Car dopisivali i muvali, evo kako to zvuči: Onda se sama jednom u moru okupaj ti, dožđi na morski štulac, da ti pokažem ku*ac, kuću gde sam se rodio ja, ako mi došla ne bi onda se sama jednom u moru okupaj ti.
Kakve savete je davao Zvezdan Anđeli u sred emisije Amnezija "Nemoj nikad biti dole, gore, dole, sve gore, dole, nemoj nikad biti gore zatoi uvek ima fore, nemoj nikad biti gore jer si uvek gore, gore, dole"
Šta je rekao Ša "Dao sam ti dušu, srce sam ti dao, ništa više nemam, pa mi nije žao"

Foto: TV Pink Printscreen

Izašao iz Zadruge, Miljana dala Zoli obećanigh 20, on imao svojih 10 da kupi auto "Valja li ili ne valja, kud ćeš kod motor, je l' ima motor, okreću li se kotači, točkovi uzbrdo" - čuo se isečak.
Pre neki dan sretnem Zolu u novom autu i pitam ga kako je, a on mi kaže "Kuća psoo, poso kuća, eto šta znam, ništa ne znam" - čula se pesma.
Šta je prvo što će uraditi Siniša ako se obistine sumnje za Bebicu "Hoću da prijjavim krađu, pare, sve je pokradeno do zadnjeg evrića" - čuo se isečak.
Bebica je posle rijaltiija počeo da radi očeve radnje, anžalost je krevet po emri naručio Janjuš "Šta je ovo, dva metra i dvadeset osam centimetra, kakva je to dužina".

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica je shvatiod a en može bez Miljane "Nikad te niko neće voleti ko ja, nikada".
Šta peva Bilal u Sarajevu "Odbial je mene, odbila je dom, od početka pa do kraja lagala me jedna Maja, nek svi zanju ostavi me baš u maju".
Kako su se uopšte upoznali Zvezdan i Anđela i šta su rekli jedno drugom "Ja sam momak an lošem glasu,a ti si bila mamina princeza, šta ti bi... šta će tata reć, ne, ne, ne, bitanga i princeza par"

Foto: TV Pink Printscreen

Prošlo je par godian od Zadruge i Neca se oženio, šta mu rpedlaže Bora "Predlažem da se razvede i oženi sa boljim".
Maja i Aleksandra se raspravljaju "Šta si radila opajdaro, zza srce si me ujela prdaro, smrdaro, opajdaro, vidi na šta ti liči porodica, kravetino, krmačo".
Pitao sam Velikog šefa koju bi mi ocenu dao za vođenje radio emisije Amnezija "Čista desetka, to ti je ocena", a ja ga pitam "I šefe koji ti je vrag"

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.