AKTUELNO

Okrenula se veri!

Nije tajna da se folk pevačica Jovana Tipšin poslednjih godina posvetila duhovnom životu i u potpunosti se okrenula crkvi i Bogu. Snimila je nekoliko pesama s verskom tematikom, a nedavno su je paparaci jednih novina uslikali u crkvi, na Bogojavljenje.

Foto: Printscreen YouTube/JovanaTipšinOfficial

Folkerka je u crkvu na Banjici došla pred početak liturgije, koju je služio vladika Petar, vikar srpskog patrijarha Porfirija. Poput drugih prisutnih vernika, uzela je od njega blagoslov ispred crkve, ona je ušla u bogomolju, gde je prestojala celu službu, a na kraju se i pričestila i po tradiciji, uzela bogojavljensku vodicu.

U crkvu je došla nenašminkana, dok je na glavi imala maramu. Nakon što se služba završila, Jovana se uputila ka svom domu.

Foto: Printscreen YouTube/JovanaTipšinOfficial

Podsetimo, Tipšinova je nedavno govoreći za medije istakla da su smisao njenog života vera i molitva.

Smisao života su vera, molitva, post, ispovest, pričešće i širenje ljubavi. Vera u Boga u najtežim trenucima mi daje snagu da idem napred. Uvek kažem neka bude volja Božja. Verujem u večni život i radujem se da ću jednoga dana kad me Bog pozove, videti moju mamu, tatu i sve najmilije - izjavila je pevačica.

Autor: pink.rs