AKTUELNO

Otvorio dušu!

Nakon Filipa Cara, u Šiša bar je stigao Lazar Čolić Zola, sa kojim je voditelj Marko Đedović obavio intervju.

Kako si? - pitao je Marko.
Dobro, imao sam tenziju malopre, ali sad se smiruje situacija. Miljani i meni je odnos super, nikad nije bio bolji, samo te neke začkoljice... Sad čujem da se po kući priča da je Anita izjavila da je stalno gledam i dobacujem. Nikad joj se nisam obratio posle onog, samo ono jednom u radiju. Muči me kako ću da ispeglam te stvari, ne želim da iko utiče na nas, želim da imamo poverenje. Svakome više veruje nego meni - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je poljulalo poverenje to je Car rekao da će ona da se vrati Bebici? - pitao je Marko.
Ne, ja se bojim zbog prošle godine, ako joj neko ubaci crv sumnje, a ne zbog Careve rečenice. Ona se toliko opteretila. Nigde veze nikakve. Voleo bih da shvati zezanciju na pravi način, nema potrebe da se opterećuje. Bilo bi mi baš žao da posle svega ovoga ne uspemo. Ako ne uspemo, ovo je definitivno kraj. Mada je situacija sad bolje nego što je bila ranije, to mi daje motiv da se trudim. Ja kad kažem svadba, znam da zvuči čudno. Ja sam ovde pet godina, Miljana mi je obeležila život, najveća ljubav, naravno da bih je oženio - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija kaže da hoćemo da iskoristimo da nam neko napravi svadbu, da ako je prava ljubav, da ćemo je napolju napraviti. Šta fali da se ovde desi svadba, ovde smo započeli ljubav. Kad je sve bilo pod kamerama, nek bude i svadba. To imam u planu. Pratim svaku njenu reč, njena izlaganja, baš retko pravi greške. Mnogo mi se sviđa što me je poslušala, komentariše, a ne vređa, to vidim kao svoj uspeh. Nadam se da će još više da pokazuje to. Filip nije rekao ništa loše, samo da ne vidi budućnost, to priča i Marija stalno. Ja imam osećaj da me moja Bosa ne podržava, nema veze. Kad vidi da sam ja srećan, biće srećna i ona - nastavio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava sa Bebicom? - pitao je Đedović.
Ja smatram da on ima krajni cilj. To može biti da nekoga uništiš maksimalno finansijski, da uspeš nešto da ostvariš s*ksualno... To su jako opasni ljudi. Verujem da ima dosta porodica koje su bile žrtve tako. Moj osećaj je takav, a zašto? Zato što ne vidim ljubav sa njegove strane. Ustaje priča da je voli, kao po difoltu, a pušta je ovamo mesec dana da bude sa mnom. Njemu je jedino bitno da ima dobar odnos sa Marijom, to mogu samo da shvatim kao neki viši cilj. Možda sam se previše posvetio tome. Ali tako mi deluje. On bi se sj*bao kad bi mu Marija okrenula leđa. Malopre šeta sa Marijom, leti oko nje, to je boleština, osim ako nema viši cilj. On zna, upućen je u sve porodične situacije i finansije - ispričao je Zola.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.