AKTUELNO

Iznenađenje?!

Jovana Tomić Matora je dobila reč nakon Maje Marinković na večerašnjim nominacijama, iako su se Lepi Mića i Filip Car i dalje svađali oko Aleksandre Nikolić.

Tri puta je ušao sa njom u vezu. Što ulaziš u vezu sa njom, kad znaš kakva je. Ono što si rekao za etno-selo se znalo, šta ćeš sa k*rvom ako tako kažeŠ? - dobacio je Mića.
Kad sam se uverio za mnogo duže odnose prošle njene, što meni ne bi uradila. Mislio sam da se promenila - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove godine nisam ušla 100% ni u jedno prijateljstvo, pa mi je lakše da pričam. Hvala Bogu, nešto sam naučila. Što se Zvezdana tiče, prema meni je besprekoran. Pričali smo malopre, u meni je problem, desilo mi se mnogo stvari napolju, imam prosto rezervu da ne uđem u to 100%. Gledam te kao nekog zaštitnika i brata. U ovoj situaciji si me poštedeo, jer mi se nisi poverio. Jer mene to izjeda. Sam znaš šta smo danas pričali. To što ja imam drugarstvo sa tobom, ne želim da ti nađem opravdanje, jer bih ti bila loš prijatelj. Mene nećeš da ugroziš ako raskineš sa Anđelom, ali mogu objektivno da kažem šta mislim. Imala sam ovde neke situacije, sa Anđelom sam se saosećala danas. Saosećala bih se i da mi nije drugarica. Ja ne želim da mislim da je ovo bilo kako igra. Za mene bi to bila najveća boleština i najmorbidnije nešto na svetu. Danas mi je sto situacija padalo na pamet. Jako sam labilna. KAd imaš poglede prema drugoj devojci, to znači devojku ne voliš. Moji prijatelji su mi zamerali lojalnost prema ljudima ovde, moja jedina lojalnost je prema ljudima napolju. Ne želim da budem deo veze, da prenosim veze, ali mogu da kažem iskreno mišljenje - krenula je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks, tvoje je pravo kako ćeš da igraš ovde. Kazaću Aleks tebi je da treba da budeš svoja i kakva jesi, niko ne može da opere ničija sr*nja. Treba da budeš kakva jesi, svoja, jedinstvena. Ne, ne može niko da se promeni. Smatram da treba da se boriš, ali ne ovakvim putem i ne da se pravdaš. Sa tobom imam najbolju relaciju od svih ovih godina. Zvezdane, od tebe očekujem da mi kažeš kad grešim, kao ja tebi. Koliko god da znam da Zvezdanu treba odmor. Poslaću onog ko mi je manje drag, u ovom trenutku je to Aleks - dodala je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.