AKTUELNO

Smatra da se igrala sa njim!

Nakon pauze za reklame, Zvezdan Slavnić je nastavio svoje izlaganje i odgovorio Zoli na pitanje zbog čega je pokušao da smuva Aleksandru Nikolić.

Samo da završim ovo gde sam stao. O tim famoznim pogledima, to je bilo na početku, ali nije tu bilo ničega. Ja sam bio sa Anom, ona sa Dejanom. Kad ga je ostavio, Filip je tu bio. Ne kažem da mi ne prija. Hronologija posle nije tačka, kaša mi je u mozgu, ali se nešto desilo, Filip je tad već sa Majom bio. Ali to se nešto desilo. Ja sam tu sa Anđelom već u kontri - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da te prekinem, od ponedeljka je to - dodala je Anđela.
To ti misliš. Meni je mozak bio u ozbiljnom drilu. Uradio sam juče šta sam uradio, Aleks ne. Pozvao sam je u krevet i pokušao da je poljubim, ona se izmakla, tu sam video da se igrala. Anđela je ujutru došla, rekao sam šta sam uradio. Skupilo mi se 10 stvari, kliknulo mi je i tako sam uradio. Ne mogu da opravdam, ali sam uradio ono što sam osetio u trenutku. Ne bežim od toga da lepo izgleda i da mi prija. Tako mi je kliknulo. Nemam dalje šta da kažem. Ja sam kriv, nije ona, možda sam se istripovao - istakao je Slavnić.
Sad si ironičan, nisi neko ko bi se tako istripovao - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Da joj je bilo do Anđele, ne bi se dovela do toga da probaš da je poljubiš. Teško su naše devojke osvojive - ubacio se Filip Car.
To je bilo, tako je bilo, prekinućemo komunikaciju - rekao je Slavnić.
Eto, ja sam folirant, ja sam ološ - pobesnela je Aleks.
Glupa si - ubacio se Miljan Vračević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.