AKTUELNO

Šta mislite?

Car, Janjuš, Zola i Miljan Vračević razgovarali su o temi Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić i Aleks Nikolić i zaključili da se nešto evidentno dešava jer Aleks ćuti kao zalivena, a koliko je dobro poznaju znaju da bi ona skakala da dokaže laž.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidiš ti kako ona ćuti na ovu priču, da tu nema nešto znaš ti kakva bi to bila skika i vriska - rekao je Janjuš.
Ja ovakav gulaš ne mogu začiniti koji je majstor začinio - rekao je Car.
On je neiživljen, nije imao život 15 godina zadnjih, iživeo se do 23 - rekao je Janjuš.
To su te krizne godine, pa i mog ćaću da uvedu sa trideset žena okrenuo bi se, zamisli kaže mu neka "sviđaš mi se Franjo". Ona je folirant, je*e se sa njim, pa sa mnom u etno selu. Meni se klela u majku i sve da ga ne doživljava kao muško. Folirant je žena, kad mi je za Dejana ispričala svšta, ja sam tad sve shvatio - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam hteo da kometnarišem kad je meni u pabu, nisam hteo da kvarim nešto - rekao je Janjuš.
Zamisli šta je sad napravila, ima emociju prema meni i plače, govorida sa Janjušem ne bi nikad, pa mu se pravda da nije rekla, sa Markovićem u pušionicu, pa ovo sa Zvezdanom. Miljo ti i ja u julu ruku za ruku pred Dušicom - rekao je Car.
Aleks da nema veze sa ovim skočila bi i je*ala majku - rekao je Janjuš.
Je*ao bih ja njoj majku da nije priznala da je 50/50. Meni je bitno da sam ja u pravu jer su me svi napadali i da moji kući vide zašto neću da ostanem sa njom - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela nije njegov tip uopšte - rekao je Janjuš.
Ja njemu kažem da vidim da mu Aleks prija, a on mi govori da neće zbog mene. Pre neki dan u pušionici mi govori da sam sve u pravu, da ne može sa ovom (Anđelom) - rekao je Car tiho.
Njoj je jedini spas u životu bio Dejan, pa nju neće - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.