AKTUELNO

Šok priznanje!

U toku je emisija "Nominacije". Jedno preko puta drugog se nalaze Zvezdan Slavnić i Aleks Nikolić, a zadrugari iznose mišljenje o oboma i odlučuju koga žele da ostave u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Uopšte ovo nisam očekivao, svi smo se sprdali kad ih je Marija poslala, ali se ispostavilo da ima nešto. Videćemo u narednom periodu. Krivo mi je bilo jer smo svi drvlje i kamenje na FIlipa da je folirant, a ispostavilo sa da ništa nije rekao bezbeze, bilo je temelja, a ja nisam iskrneo verovao - rekao je Zola.
Nit je ona meni kog apovredila, samo sam doneo zaključak koji se ispostavio tačnim. Najbitnije mi je da i moji vide da sam je preduhitrio, predosetio da i meni može nešto da se desi - rekao je Car.
Mene je šokiralo ovo. Od Aleks nikad nisam osetio lošu nameru, kapiramo se, okej je prema meni i korektna, šta radi i da li je svesna svih ovih priča, da li joj je ovo igra ili je takva osoba ne znam i nije mi jasno, ali mi je nelogično da kažem za nju da se folria, a ona fošla i ostavila nekoga sa kim je mogla da fura laganu priču i bez problema - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvezdan i ja imamo korektan odnos, uvek je bio tu za mene kad sam imao problem ili nedoumicu, ohrabrio me je na početku rijaltiija. Meni nije jasno da bi ti zbog svega što imaš napolju (Anu) stavio sve na rizik i nije mi jasno to, ako si gradio tamo i bilo je vredno, ako si se usudio zbog Anđele, ne vidim logiku i nezrelost da pokušaš sa nekim drugim. Mislim da se zeznuo, i to nije to. Mnogo se drugačije ponašamo kad se muvamo i kad smo u vezi. Naš odnos ništa neće promeniti i da budeš sa njih 30, prmea meni nemaš greške i iskeno ne mogu da kažem da mi nije žao Anđele - rekao je Zola.
Je l' ti žao Ane? - pitala je Miljana
Jeste, ali koliko god mi je on nejasan, tek mi je nejasno ovo sa Aleks, šou program u mozgu. Ostaviću Aleksandru jer je duže poznajem - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da niste upoznati sa mojim životom, a pogotovo sa životom sa Anom. Ono što povlačite dok pričate je ono što sam vam ja rekao je rne biste iamli šta da kažete inače o tome i to je sasvim prirodno. Ono što sam rekao za nju apsolutno stoji i to ću misliti dok ne umrem i voleću je ceo život, ne moram ljubvano, ali kao prijatelja. Ja sam dugo sa njom, malo smo se mi istrošili. Prošli smo takve neke stvari gde smo se zbližili do neverovatnih granica. Ovo što se desilo nikad nikad ne bih mogao da stavim u isti koš. Ja bih joj sutra dao bubreg i uradio šta god da joj treba. Ja sam u 90 posto stavri kriv sa njom, ali da sam toliko loš, ko bi me trpeo 15 godina. Mi smo došli do stadijuma da smo se jako istrošili i zahtevali, ona je tražila više pažnje, ja sam tražio više pažnje i nismo mogli više da se nađemo, to je falilo i dešava se niz godina. Ne mogu da kažem da je to što ti kažeš da sam je dao olako i da je bilo na klimavom,gledao sam da se ne desi - rekao je Zvezdan.
Svi pitaju šta je sa Anđelom - vikala je Anđela.
Je l' si ljubomorna što priča o Ani pa prekidaš - rekla je Miljana.
Jesam ja nju gledao i ona mene na početku, ali to je bilo benigno. Care ja odavde mogu da ti kažem da je mene- rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.