AKTUELNO

Dočekala svojih pet minuta!

O vreloj akciji Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića od juče bruji region. Anđela je ponovo pogazila svoju reč, a s*ks sa svojim momkom imala je u dnevnom terminu i tokom lajva. Bivša zadrugarka Tara Simov je ovo prokomentarisala na svom Instagram profilu, gde se osvrnula na sve Anđeline niske udarce tokom trajanja "Zadruge 5".

Ne znam odakle bih počela - krenula je Tara.

Foto: Instagram.com

Da rezimiramo, prozvana sam od strane ove GOSPOĐETINE za nemoralnu, rasturačicu brakova, da pokazajem šta sam u kućim imala/gledala, da sam k*rva, prostitutka, ološ, lopov i sve ostalo - nastavila je Simova.

Foto: Instagram.com

Ja nemam klipove iz Zadruge gde na ikoga naskačem ili neko na mene (a imala sam dve veze). Ja nemam klipove iz Zadruge gde mi se vide gole grudi i gola zadnjica (OPREZNO SAM SE PRESVLAČILA 3 GODINE). Ja nemam klipove dok se tuširam (jer sam tokom istog sakrivala, okretala, pa samim tim bila nezanimljiva za Tviter). Ja nemam tvitove gde za sebe govorim da sam moralna gromada - dodala je Tara.

Foto: Instagram.com

Devojka od 23 godine ima s*ks u devnom terminu, dok joj babe i popadije i komplet familija kusaju supu (to se iz kuće nosi). Ulazak u odnos sa čovekom od 46 godina koji imaju vanbračnu zajednicu od 15 godina (ali nema burmu). Svakodnevno pokazivanje golih grudi i zadnjica u kamere (to je fotošop) - ispisala je Simova.

Foto: Instagram.com

I možda bih dodala da na svu frigidnost i aseksualnost i kompletnu neprivlačnost kojom zrači, samo zna da legne. Tužno. Zveki, primi naše saučešće - poručila je Tara,

Foto: Instagram.com

Tara je dodala i sliku preznojenih Anđele i Zvezdana i okačila pesmu "Mokra do kože".

Foto: Instagram.com

Autor: M. P.