AKTUELNO

Smirili strasti?!

Nakon sukoba i prepiranja Ivana Marinkovića i Marije Kulić, Matora je skočila i dala svoj sud o pomenutoj temi, ali je ubrzo došlo i do nove odluke.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenormalno je da mi sada radimo retrospektivu nečega što je prošlo! Svi smo se radovali kada su se lepe stvari desile! Nadmećete se i to nije normalno - vikala je Matora.
On omalovažava Miljanu, meni to smeta - prekinula je Marija.
Ma jedi bre go*na! Nekolicina ljudi koja je ovde normalna svedoci su da nikada nisam nikoga prvi vređao, da nikada nisam pokrenuo lošu temu, da sam uvek spuštao loptu - urlao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije normalno da pričamo o svemu ovome! Idete unazad umesto unapred! Sujeta i ego ih ubi! Od početka znam detalj svaki, a sada ponovo analiziramo isto. Ispada da sve ono što smo se radovali o malom Željku, pada u vodu - vikala je Matora.
Ja sam samo prepričao situaciju za šolju, a ona je samo tražila frku! Ispašću glup, ali ponoviću, nikada nikoga nisam vređao. Čak i kada je govorila o tome da će mi zabraniti da viđam Željka ja sam staloženo pričao... Ja nisam ulazio u sukobe, niti ću, vi ste svedoci... Sada ću komentarisati sve okolo - nastavio je Ivan.
Da poentiram, u kakvim god odnosima da smo nas dvoje, Željka može da vidi kada god poželi, a kada izađemo napolje, biće kako bude želeo - navela je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.