AKTUELNO

Žestok početak!

Upravo je počela emisija "Izbor potrčka". Voditeljka Ivana Šopić stigla je u Belu kuću i kopila zadrugare za crni sto. Na samom početku noći ona je pokrenula temu podele budžeta Marije Kulić, pa joj dala reč da prva komentariše.

Oni znaju u kakvim su relacijama sa mnom, imala sam priliku opširnije da komentarišem. Zadovoljna sam podelom, ne mislim da sam se ogrešila o nekog. Mnogi su hteli danas da komentarišu, ali sam ostavila za emisiju, ipak da ja kažem ono što sam mislila da kažem. Ljudi došli ste u "Zadrugu", ne znam šta ste očekivali? - rekla je on.
Naše nezadovoljstvo je bilo jer kad je sa nekim dobra ona pusti da replicira, a nama nije i to je bio problem našeg negadovanja. Ona prvo Ivanu nije dala, a kaže da je to otac njenog unuka. Ja ne znam posle reči koje je uputila kako će Ivan da joj zakuca na vrata? Interese deteta treba da stave iznad sebe. Ona ovim što je rekla Ivanu ne znam kako očekuje i za koliko da svari u organizmu, pa da joj pokuca na vrata - komentarisala je Jelena Golubović.
Mislim da odnos sa detetom nema veze sa mnom, što se mene tiče vrata su mu otvorena, kao što je i malopre zakuvao. Biće sa Željkom kad god on bude hteo - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da će tvom unuku bilo drago kad čuje kako pričaš o njegovom ocu i majci? Začudilo mi je da ćerku nije stavila da pomogne oko podele budžeta, svi su govorili da je Miljana bila vođa i da je sposobna, a ona od nje pravi nesposobnu jer je rekla:" Miljana će ovde da mi brčka po parama" - nastavila je Jelena.
Ja ne znam kome je to čudno, do sad nije bilo ko ti pomaže da je omiljeni. Bilo bi degutantno posle apartmana i da ga vodi u hotel. Ja znam da je Mladen Vuletić ovde da bi ti sigurno bio omiljeni - umešao se Ivan.
Ona omalovažava Miljanu, kao i ovaj koji priča da će Taćko da se vrati. On je tebi dobacivao, i dalje podbada i čudi me da je to promaklo tebi i Zoli. Taćko je ovde nema posmatrač, samo kad je pored Marije raširi krila. Miljana je trebalo da bude tu, ako nije Miljana, onda je trebala da stavi Zolu. Ona se rasplače kad priča o Bebici - pričala je Golubovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.