AKTUELNO

Ne smiruju se!

Marija Kulić dala je srednji budžet Lepom Mići.

Mića brani neodbrnjivo, trudi se da izdigne ljude koje bager ne može da izdigne. Miću cenim i poštujem jer ceni svoju porodicu, ćerku i ženo, rodbinu. Nikad ga nisam gledala kao nekog švalera i da ga interesuju žene. Imali smo sukobe u sezoni dva i tri, najviše sma se svađala sa Mićom. Nazive koje je od mene dobio još uvek su mu ostali, nekad ne mogu da se kontrolišem. Mi smo se uvek svađali najviše zbog Miljane, lični sukob nikad nismo imali potrebe da imao. Hoće Mića da bude ljubomoran, u smisli u ko ima realnije komentare. Lične sukobe nikad nismo imali. Mića mislim da joj misli dobro u ovoj sezoni, tu se ne slaže sa mišljenjem naroda i realnije komentariše odnos Miljane i Zole, slično meni. U zadnje vreme si zatajio što se tiče Miljane i Zole, znam da ne podrćžavaš njihovu Zolu - govorila je Marija
Jer mislim da im je sad dobro ovako kako ide. Kaži šta je limit i šta je gornja granice šta može, a šta ne može, ja njemu to kažem svaki dan. Ona dođe nasmejana - dodao je Mića.
Isto i ja, ako je nasmejana, neka to prihvati sa rezervom - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Marija dosta toga rekla pogrešno za mene. Lepi Mića ovde nije imao skandal, samo su govorili, a nisu mogli da dokažu. Lepi Mića je adresa gde mogu da dobiju šta žele i pšta mogu da dam. Lepog Miću najviše interesuje rijaliti, a ako vas ne interesuje što ste došli? Bavite se poslom, pa morališite. Lepi Mića je ove godine divan kakav je inače Lepi Mića. Marija je ovde zbog rijalitija i treba to da poštuje, a ne da govoriš kako ja radim. Treba da pošalješ Bebicu kući, ali njegovoj kući. Neću da se svađa,m sa tobom zbog onoga što si ti doživela - govorio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.