AKTUELNO

Napeto!

U toku je podela budžeta, Mikica Bojanić dobio je od Marije Kulić veliki budžet.

Ti si ja smo u krektnim odnosima u odnosu na naše statuse i godine. Tvog oca poštujem jer Miljanu poštovao i podržavao, znam da Miljanu voli i gotivi i da mu je bila vrlo draga. Hvala mu puno što ceni moje unuče i što je iz poštovanja prema Miljani i meni Željku poslao paketiće. Očekivala sam tako nešto, a i nisam, pokazao je da je vleiki čovek. Želim da ostanemo u ovakvoj relaciji. Ti imaš svoje mišljenje, ja svoje, može da bude sukob mišljenja - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Žana Đorđević dobila je veliki budžet.

Žana je žena otkako je došla koja je za Miljanu uvek tu i znam da Miljanu iskreno gotivi i voli. Miljana joj je mila i draga i prepoznala je kakav je Miljana čovek. Došla je da igra rijaliti kako ona misli da treba i podržavam je u tome. Ovde se svako bori za sebe i pokazuje šta smatra da treba. Češće bih volela da čujem tvoje komentare za stolom. U muškoženskim odnosima, slobodna si žena i imaš pravo da radiš šra hoće, tebi ništa ne može da se zameri, ni stil odevanja, ni ponašanje, nemaš muža. Vidim da poštuješ sebe i dovoljno doziraš za sad, znaš na koje relacije i odnose mislim. Hvala ti puno što si tu za Miljanu, šminka, kosa i sve što joj treba - govorila je Marija.
Ako daješ na osnovu toga ko je za Miljanu dobar onda treba da daš Zoli, ako daješ tako 100 velikih budžeta treba da dobije - dobacio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan Dragić dobio je veliki budžet.

Poštujem ga jer se ne libi da kaže svoje mišljenje o bilo kome. Ja najviše volim kad se ne javi sam, ali se prepoznalo da momak ima šta da kaže i u zadnje vreme sve česšće odlazi da daje svoje komentare na intervjuima. Odlično plivaš. Odnos sa Aleksandrom neću da komentarišem, mislio si da ti je potreba priča, pa si sa njom ušao u vezu, iako nisi opravdavao njeno ponašanje. Nisi smatrao da ćeš se zaljubiti u nju. Vaš odnos mi je jedno vreme činio finio, niste imali svađe, rasprave i ljubomorisanje. U tadnje vreme vidim da se ona guši u tome i ti. Sve manje vremena provodiš sa njom, ona sve više vremena sa drugaricama. Ne treba po svaku cenu biti u vezi, ako vam nije lepo možete da se raziđete. Ne smatram da si slab i da si p, nego da znaš gde si. Blago tvojoj prodici što te ima, nastavi tako - govorila je Marija.
Pre svega hvala na lepim rečima i na velikom budžetu. Meni se jedino ne sviđa što više podržavate Bebicu nego Zolu. Što se tiče Aleksandre mislim da grešite, imamo emcoije, a možda se dešavaju neke turbulencije. Nismo ugušili jedno drugo, samo hoću više vremena da provodim sa drugovima, a ona sa drugaricama - dodao je Dragić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.