AKTUELNO

Krenuli problemi!

U emisiji "Izbacivanje" prikazan je prilog žestoke svađe Mikice Bojanića i Miljana Vračevića, a pevač je bio i naredni sagovornik voditelja Marka Đedovića.

Dobro sam, ne mogu da se požalim, idu dani - rekao je Mikica.
Ušao je Janjuš, šta se dešava? - pitao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Obradovao sam se, uneo je pozitivnu energiju. Oštro je krenuo prema Aleks, poklonio joj je upaljač. Milica već ide u goste u rehab. Sad se bojim najgoreg scenarija Maje i Cara, što nikome ne ide u prilog. Biće žestoko - rekao je Bojanić.
Kako komentarišeš "Kulićašijane"? - pitao je Đedović.
Gledao sam "Džeri Springer šou" u Americi, sad ga gledam uživo. Mrzeli ili voleli Miljanu, ona je zvezda rijalitija. Pa sad tu Zola, Marija, Bebica, Ivan... Sve na jednom mestu. Bebica je pobednik svega. On je ubeđen da će uskoro doći do preokreta - pričao je Mikica.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava kod Anđele i Zvezdana? - pitao je Marko.
Malo nam sad zamera što nismo sa njim toliko Matora i ja. Našao je devojku, sa njom je 24 časa, ne može da bude kao što je bilo. Ali je počela ozbiljno da ljubomoriše. Neće biti lako Zvezdanu, velika je razlika u godinama. To je ona slepa ljubav, gde ona preteruje - dodao je pevač.
Šta misliš o Miljaninom i Zolinom odnosu? - pitao je Đedović.
Marija ima prava da ga ne voli, ali treba da ga poštuje. Ona i dalje misli da je ovo rijaliti. Kao neće da kvari, a ovamo... Bebica ih je ispoštovao i odgovara im, ali je bolesno da ona odlučuje sa kim će biti Miljana. Zola planira svadbu, ali mislim da to neće uspeti - rekao je Mikica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti se čini Filipov odnos prema Aleks? - pitao je Đedović.
Teško ih je pohvatati, ko je prvi, ko nije, ko je iskren. Da ima emociju prema njoj, ne bi se tako ponašao. Znao je o njenoj prošlosti i pre nego što je ušao u odnos - rekao je Mikica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.