AKTUELNO

Skandal!

Bojan Simić stigao je u radio-emisiju svog priajtelja Filipa Cara. On je u "Delegatima" govorio o strastvenoj ljubavi prema egzotičnim životinjama koje je pričao da poseduje.

Foto: TV Pink Printscreen

Matori furaju se aligatori vidim - rekao je Car.
I privatno volim egzotične životinje - rekao je Bojan.
Žana mi je rekla da si vlasnik dva vuka, krokodila, da li je to istina, gde su te životinje? - pitao je Car
Zavoleo sam to kad sam bio kod prijatelja u Španiji, on ima aligatora, krokodila is videlo mi se. On je bio mali tad i posle par godina je porastao. Kad bih mogao ja bih držao jer je to za mene izazov. Ljudi se boje, ali ja volim - rekao je Bojan.
Da li si i vlasnik ili si bio kod druga koji je vlasnik? - pitao je Car
Ne, bio sam kod njega. Krokodil i ja se odlično slažemo, sednemo i pričamo. Nisam ga nikad pomazio - rekao je Bojan.

Foto: TV Pink Printscreen

A vukovi, Vučica i Vuki? - pitao je Car
Ja to volim, meni su to izazovi. Volim egzotične životinje, opasne životinje. To mi je fetiš i voelo bih da je dozvoljeno kod nas - rekao je Bojan.
Ako ti je fetiš idi skoči kod vukova u zoološkom vrtu ili zaplivaj leđno kod labudova. Kako si prepoznao tu ljubav prema egzotičnim životinjama, ja volim normalne, domaće. Da nisi ti Tarzan - rekao je Car.
Možda i jesam, ali mi fali Džejn. Kad sam bio amli sva deca su se ložila an noramlne, a ja na nenormalne stvri. To i moja majka kaže, uvek sam bio poseban. Voleo bih da imam malog vuka. Imam psa, ali nije to to, to su krvoločne životinje. Sve zavisi kako ih dresiraš, mogu da budu i pitomi - rekao je Bojan.
Gde bi držao krokodila na Banovom brdu? - pitao je Car

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ne bih mogao na Banovom, ali bih vuka držao u kući tu, u dvorištu. Šta me briga za komšije, šta imam sa njima - rekao je Bojan.
Eno ga Boki jaše na vuku - rekao je Car.
Marina, šta ti misliš na ovog našeg vuka - rekao je Car.
Treba mu jedna lavica, ima je on i prelepa je, ali nećemo da otkrivamo - rekla je Marina.
Imam Bilija pitona, on je non stop sa mnom, ali ne smem da ga probudim jer zna da napravi ozbiljan karambol. Mislim da će se posle 14. januara probuditi - smejao se Bojan.
Ali ga ne koristiš. Da nije možda Žana ta egzotična - smejao se Car ironično.
Drugi mi je, devojka mi je drug i nije ništa pokazala van okvira prijateljstva. Divna je osoba i jako je zanimljiva, ima šta da priča, nije dosadno - rekao je Bojan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.