AKTUELNO

Turbulentno!

Svaki četvrtak rezervisan je za "Gledanje snimaka" sa voditeljkom Ivanom Šopić. Zadrugari su imali priliku da vide ko ih je ogovarao i spletkario im iza leđa.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

U prvom video'klipu prikazana je žestoka rasprava Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića. Pokušali su da opravdaju svađe, a zaitim su zadruagri dali svoj sud o njihovom odnosu.

Naše svađe nisu bile zbog ozbiljnih problema. Navikla sam da sve stoji pod konac, a tek se sad navikavam da vlažne nisu gde sam ostavila i da je njegova majoica na krevetu. On je taj koji mi goovri da nismo isti po tom pitanju i da ne može sve uvek da bude savršeno raspoređeno. Kod mene sve mora da bude na svom mestu. Ako je to ''najveći'' problem, onda je to rešeno - kazala je Anđela.
Ovde čim se uđe u vezu, odmah spavaš pored partnera, napolju nije tako, zato se to dešava. Ne bi bilo normalno da nemamo nikakvu raspravu - dodao je Zvezdan.

Naredni klip koji je pušten bio je klip na kojem su Nenad Macanović Bebica i Maja Marinković ragovarali o njegovom ponašanju. Maja je objašnjavala Bebici da mora da se uzdigne od situacije, a on je prepričavao njegov susret sa Miljanom Kulić.

Ona ne zna da se ponaša kako treba, ona ne pokazuje svoju velićinu, ja najviše mrzim da mi neko govori šta da radim, kakva je to veza, to nema smisla. Kakav je to život! Videli su ljudi da sam ja nju opomenula što mu nije čestitala Božić. Nenad će meni biti uvek u najboljem sećanju, jer smo on i ja i moja porodica provodili noći u nespavanju dok se Miljana borila za život. Ja pričam o poštovanju, a ona se okrenula i otišla - rekla je Marija.
Nerazumljiva mi je Marija traži u meni krivca, a njoj se trese noge kada se pomenula njena simpatija od pre 30 godina. On svašta priča - rekao je Zola.
Ti si dečko u paranoji od mene - komentarisao je Bebica.

U narednom klipu Filip Car priznao je Lazaru Čoliću Zoli i Miljani Kulić da je pokajao zbog intimnog čina sa Majom Marinković, te i da oseća grižu savest zbog Aleksandre Nikolić.

Rekao je da se pokajao što je bio intiman sa Majom, ali sam znala da će opet doći do toga. Verujem mu kad kaže da je ona njegova drugarica, sa kojom pražnjava se*sualne odnose. Uporedila sam Bebicu i Maju, jer je slična priča. Da mu Aleks oprosti, nikada više ne bi pogledao Maju. Kada bi prišao Aleksandri, osećao bi sre poniženo, jer ona ne bi htela. Maja je čist inat. Maja se nadala Filipvom ulasku, Bilala je ponižavala konstantno, ali ga je i uveravala da to ne radi - kazala je Miljana.
On je bio u vezi sa Aleks, dok su bili zajedno, on je mene štipkao - rekla je Maja.
Svako veruje u ono što želi. Kada sam joj rekao da je volim, tvrdila je da je to laž, a sada priča drugu priču. Ja vama ne mogu da opišem na koji način mi je ona draga, poput neke drugarice, sa kojom imam intimne odnose. Specifičan je odnos, ali je sve osim ljubavi. Ovaj video-klip je nastao kada sam imao prvi intiman odnos, nakon raskida sa Aleks - rekao je Car.
Zoli i Caru je plasman da prvom mestu. Cilj im je da ponize što više ljudi, da bi sebe podigli - kazala je Marija.

Zadrugari su gledali kako Milica Veselinović ljubomoriše Filipu Caru pred Majom Marinković, a zatim su njih dve ušle u sukob u kom je Maja uzdigla Aleksandru Nikolić, a nikad niže spustila ljutu suparnicu Milicu.

Milka ja sam ti oslobodila rehab, da mi se u ovom slučaju tenk T55, u ovom slučaju jednocevni, uselio u vojnu bazu, prema tome samo napred. Ja ove godine čuvam svoje parice, a ne bih da ih trošim. Milica je gabaritna, kao plinska boca, ja se plašm ovako malecka ona bi mene pročistila. - rekla je Maja.
Moram da dodam da je velika razlika između Aleks i Milice je to što je Aleks dobra riba, lepa devojka, a u Fićkovom kokošinjcu, meni je Beboni rekao da se ne iskompleksiram zbog ove pojave, a pozdrav za Mensura koji mi je posao medvedića - dodala je Maja.
Ona zna da dobacuje, podbada ona ima strah od mene, jer stalno juri za Filipom koji dolazi do mog kreveta - dodala je Milica.

Aleksandra Nikolić komentarisala je mišljenje zadrugara da je u haremu Filipa Cara ispala najdostojanstvenija i najmanje ponižena za razliku od Maje Marinković i Milice Veselinović.

Situacija jeste takva kakva jeste, jeste moja greška što sam prešla preko onog cirkusa na moju slavu. Nije mi to trebalo, imamja emociju, ali nije on bogom dan, proći će to. Ja jesam ušla u vezu, znala sam da je ženskaroš, ali sam mu poverovala u sve priče koje je pričao.Bio je slatkorečiv, a ja nisam bila svesna svega, a znam da bilo kakva komunikacija gazu mene kao ličnost, tako da nema toga, ja se povlačim,a neka se njih dve tri pet svađaju oko njega. - rekla je Aleks pa otkrila šta je bilo na snimanju Magazina In.
A kada su te pitali za najfatalniju ljubav - upitala je Maja.

Toko emisije Filip Car nastavio je da provocira Maju Marinković u svom stilu, te ju je obavestio da će Milica Veselinović zauzeti njeno mestu u rehabilitaciji.

Tokom emisije ''Gledanje snimaka'', Aleksandra Nikolić otkrila je da pojedini zauzeti muškarce vrebaju zadrugarke, što je Miljani Kulić probudilo crv sumnje da je reč o Zolii.

Kazala sam da ima momente kad pogleda, ali ne i da radi to konstantno - kazala je Aleks.
Rekla je da ne misli na Zolu, ali da ima monente - dodala je Anđela.
Aleksandra, završila si sa mnom za sva vremena - kazala je Miljana.

Nakon što je Milica Veselinović saznala kakve planove Filip Car ima sa njom, Maja Marinković joj je citirala njegove rečenice na garnituri.

Svega mi na svetu, Takija mi mog. Rekao si da ćeš da je izje*eš i da ti je pu*ial dva puta - rekla je Maja.
Da mi umre Bosa ja to ne znam - rekao je Zola.
Ti si bolesna - rekao je Car.

Zadrugarima je na televizoru prikazan razgovor Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića o promeni njenog prezimena i zajedničkoj budućnosti.

Da, jeste rano, ali mogu to da zamislim - kazao je Zvezdan.
On je rekao da može da zamisli decu sa Anđelom. Sve mi je to lepo, smatram da ne bi pričao o tome, da nije ozbiljan u ovom odnosu - istakla je Matora.

U narednom video-klipu prikazano je kako se Matora hvali Filipu Caru i Maji Marinković odnosom sa Anitom Stanojlović i do detalja im prepričava kako je akcija tekla.

Meni je bilo fenomenalno, što se tiče Marka on je za mene strastven momak. Mene ne mora niko da hvali, kao što je Maja Marka. Meni je sa Anitom bilo top, za mene je se*s kombinacija takva. To se dešava, meni je to normalno. Meni je ona lepa zgodna, Sofija Una i ona su mi najlepše. Ne radi ona mene toliko, ali ume da se uvuče pod kožu - rekla je Matora.
Ovo je dno dan šta Anita radi, samota je ovo, ona ima dete, ima 19 godina. sramota - rekao je Kerić.
Anita će biti najgora, ona je najveće razočarenje zadruge, a tek će se obrukati. Ona nema nameru da se promeni- rekao je Ša.

Nakon što je Jovana Tomić Matora uporedila vezu Aleksandre Momčilović i Ivana Dragića sa odnosom Sanje Grujić i Marka Stefanovića, Grujićeva je ušla u žestok verbalni okršaj sa Tomićevom.

Devojka je umalo imala trojku - rekla je Sanja.
Moralna gromado, ti si ta koja si se ku*vala, menjala partnere svaki drugi dan, radila sve i svašta - kazala je Matora.
Ja nikom ne morališem, to sam što sam. Mogla sam da komentaripšem i njennu vezu sa Markom i da kažem da Sanja na ku*vinaski način provocira Marka - kazala je Sanja.

Zadruagri su zabezeknuto posmatrali akciju Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore koja je od blama brzinom svetlosti izletela iz Bele kuće.

Nakon emisije, Slađana Lazić zamerala je Marku Smiljiću što se ne ponaša prema njoj kao pravi džentlmen, te su iz tih razloga ušli u verbalni okršaj koji se niej završio srećno.

Da li je normalno da mi neko drugi sipa piće, a da mi ti kažeš ''odjebi''? rekla je Slađa.
Nemam više toleranciju, izašao sam iz veze od dve godine. Prihvatio sam te takvu, kakava jesi, kako se oblačiš i igraš, a ti meni zameraš jer ti nisam sipao piće. Ti nemaš kapacitet za to što tražiš - istakao je Marko.

Autor: M. M.