AKTUELNO

Tema zbog koje se polemiše!

Naredna takmičarka koja je dobila reč u emisiji "Pretres nedelje" bila je Zorica Marković, koja je želela da prokomentariše sukob Marije Kulić i Ivana Marinkovića, a oni su se ponovo sukobili.

Teška tema, teško je biti objektivan. Ja ću pokušati da razmišljam naglas, govoriti kako osećam. Tu sam od rođenja tog zlatnog deteta. Sve je bilo tako bolno, do onog susreta, svi smo plakali, plakala je i Srbija. Ništa se slučajno ne dešava. Ja kad sam rekla da je jedino važno što je Miljana Kulić ostala živa, tom detetu i porodici, vrlo je važno i što je to dete videlo oca. Nebitno kad, bitno je da je videlo. Ja sam imala dozu sumnje kad se to desilo prebrzo i olako, a ne vidim razlog da dođe do ovoga.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam očekivala da on dolazi svaki dan, makar 10 minuta. Kuc, kuc, Žeki, jesi dobro? - zaurlala je Marija.
Svaki dan kad nisam dolazio, rekao sam razlog. Ja ne pričam o situacijama. Ja sam se poigrao sa Željkom, bilo mu je jako hladno, hteo je da gleda crtaće. Ne pričamo ni o kakva tri dana. Stvarno ne želim da se pravdam kad sam ga video i gde sam ga video. Šta vi dobijate time što ćete meni zameriti što ga danas i juče nisam video? Desi se da dete ne vidiš tri dana i kad živiš sa njim - odgovorio je Ivan Mariji i zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Željko dolazi kad se završi program, da bih ja mogla da budem sa njim. Poigra se dok je obučen, onda hoće da uđe unutra. Ivan ne može da uđe, zabranjeno je da ulazi u apartman. Zato sam ja rekla da ga čeka dok je još napolju. Meni bi bilo neprijatno da Željko kaže da neće. On još uvek ne zna šta je njemu Ivan. Ja sam iz najbolje namere to rekla, da ga sačeka, posle može da spava, da se odmara, da se kupa. Ali se on u to vreme kupa, kuva, dete neće da izađe. Prođe jedan dan, eto, meni će da tera inat. Drugo je kad smo napolju. Ovde treba da iskoristi svaki dan - istakla je Marija.
Uz svo poštovanje gospođi Kulić, koja je žrtvovala sve i dala za to dete, pravi od komarca slona. Ulazi u sitna crevca. To dete će ovo jednog dana da gleda. Marija, ti si ovde dirigentska palica za sve, za Miljanu, za Bebicu... Sluša te, čim je odmah otkazala poligraf. Marija ima moć nad svima da diriguje. Meni je tužno meni kao majci, to dete raste, treba da ima i oca i majku. Nisam pristrasna, dogovorite se. Ja znam da Miljana to želi - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja sam odrasla bez oca, nije on jedini. On može da dođe kad hoće, i u Niš i ovde - dodala je Marija.
Sve će ostati trag, ožiljak koji neće moći da se briše. Opet se dogovorite i nastavite dalje. Ako nije došao jedan dan, nije smak sveta. Prevaziđite to. Nemojte da zadrugari i narod misle da vi igrate rijaliti preko tog zlatnog deteta - rekla je Zorica.
Može da dođe svaki dan. Mi nikada nećemo biti dobri, on treba da gleda dete - rekla je Kulićka.
Navodno se prevazilaze četiri godine, a ne može tri dana. Ne znam da li ste zapamtili, Marija je ponovila više puta da je odrasla bez oca. Jasno kao dan - ubacio se Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica je dobru stvar rekla. Rešenje je sledeće, da bi se ovde nešto poteglo, moramo mi nešto da napravimo. Nisam ja napravio. Rešenje je da zadrugari smanje tenziju. Ne vidim potrebu za prepričavanjem prošlosti, jer meni to govori samo jedno, nezadovoljstvo time i pokušavanje da sebi i drugima utuve u glavu da sam ja imao ozbiljnu vezu sa Miljanom. I to je meni razumljivo. Ne bi nijedna majka volela da joj ćerka napravi dete kao što smo ga mi napravili. Znam da ona radi to da bi joj bilo lakše, ali to nije tako - ustao je Ivan.
Eto, opet ponižava - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.