AKTUELNO

Biće drame!

Maja Kovačević je večeras odabrala Miljanu Popović i Uroša Ćertića za svoja dva potrčka, a njima je predvidela prekrasan odnos. Voditeljka Ivana Šopić je dala reč Urošu.

Ja inače ne znam da li se sviđam Miljani, ali Boki je potvrdio da si ti rekla da ti se sviđam u studiju - istakao je Uroš.
Rekla ej da si dobar frajer - dodao je Boki.
Tvrdim da nisam pomenula nijednog zadrugara - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć ili jutros sam rekao Miljani da će nas staviti, to sam rekao Zoli pre 4 minuta. Ja kapiram neke stvari. Obožavam da budem nominovan, jedva čekam da vidim te procente, nemojte previše da glasate, ovo je maraton. Znao sam da će Miljanu i mene da pošalje. Idem mirno da spavam, da mi se Miljan Vračević ne dere na uvo - rekao je Uroš.
Miljana, silno si htela da budeš vođa, a završila si u izolaciji - dodala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

To odvojenost od ljudi bi mi prijala, ne smeta mi izolacija, odmaraću mozak, tu je pored Miki, smejaću se njegovim forama. Nedostaje mi dobar humor i smeh - odgovorila je Miljana.
Ženo, ja neću da se družim sa tobom - ubacio se Miki Đuričić.
Ovo je sve igra, nemam ništa protiv izolacije. Nisam otišla u izolaciju jer se sa nekim muvam, a opet sam dovoljno intrigantna da me izaberu za potrčka - dodala je glumica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja predlažem Urošu da nauči Miljanu da bolje krade. Baš ću da se plašim Miljane kad se vrati - rekao je Ivan Marinković.
Okrenuće se protiv svih, tako će da je potegne na svoju stranu, klapaće za njim sve dok mu to odgovara - dodala je Maja.
Od nas ne možete da očekujete ljubavne priče, već priče o pozorištu, nikakva flertovanja. Hvala što ste me stavili sa koleginicom u izolaciju. Naravno da je ovo očekivano, više nego očekivano. Ona je najomraženija žena, ja najomraženiji muškarac - istakao je Ćertić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dajem vam predlog da snimite p*rno film, a režiser da bude Matora - ubacio se Lepi Mića.
Meni je Uroš transparentan. Zašto je Miljana kritična. Uroš joj je radio katastrofalne stvari, ona sad sa osmehom prihvata ovo. Ti si jadna, ne on - istakao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.