AKTUELNO

Donela odluku!

Miljana Kulić je razgovarala sa Drvetom Mudrosti o njenom odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom i Nenadom Macanovićem Bebicom.

Drvence dobro sam, sinoć sam igrala rulet sa Zolom i Anitom. To baš i nije bilo normalno, ali šta da se radi. Nenad se baš naljutio jer sam dala Zoli 11 hiljada, a i mi ne treba da se družimo jer je uradio ono što je uradio. - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Zole i Anite, smatram da se on zaljubio, a ona igra igru. Bebica nije hteo da spava kod mene sinoć, ali treba da pričamo. Ja ne treba da se ponižavam više, ne treba mi to, ovde sam kraj čoveka sa kojim sam bila tri i po godine. Ja ne mogu da pređem preko nekih stvari, on je meni rekao da sam se promenila, ja sam se trudila za njega, a on se prema meni loše ponašao, meni to ne treba - rekla je Miljana.
Možda je sada trenutak da se ti i Zola upoznate na neki drugi način - reklo je Drvo.
Ne treba ja da se družim sa bivšim momcima, to je van svake pameti, od toga nema ništa, nema tu prijateljstva posle velike ljubavi. On bi možda mogao, ali ja ne bih. On mene nije voleo, kako vreme prolazi sve više sam sigurnija da je to bila njegova igra. Ja tako mislim, znam šta osećam - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnoge velike ljubavi nastale su iz prijateljstva, mene njegova blizina povređuje, sećam se i lepih i ružnih trenutaka. Ne treba mi to, ne želim - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.