AKTUELNO

Emotivni rolerkoster!

Ivan Marinković ustao je da prokomentariše odnos Sanje Grujić i Marka Stefanovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ku*vetine, bu*aši, ja sam vas komentarisala četrnarest meseci, sad se naslađujete jer vi mene komentarišete. Milane, meni se ide kući - rekla je Sanja.
Ona ne može da podnese jer je zaljubljena - kazao je Marko.
Na početku je tvoj fokus bio da imaš vojnički pčristup, sada je fokus tvoja devojka. Ona se bori sada sama sa sobom, da li će joj fokus biti crni sto, ili ti. Marko je pet puta mirniji sada, nego što je bio. Dečko je vojnički vaspitan. On je na početku imao Ša i Marka Markovića, fokus mu je bio na njima. Sanja mu je sad fokus, pored nje je i ne vidi ništa sa strane - kazao je Ivan.
Ona mora odluči šta će biti njen fokus - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si lud za njom, kao što je i ona za tobom - rekao je Ivan.
Miljana, šta Marko pogrešno radi? - upitao je Milan.
Apsolutno ništa. Svaka devojka bi htela ovakvog momka. On ne vidi ništa osim njem. Kada se ljubi sa Sanjom ,a gleda u Anđelu, normalno je da posumnja u njegovu vernost. On tvrdi da nije gledao u nju jer mu se dopada. Sanja je devojka koja je prošle sezone daleko dogurala, nema potrebe da bude sa nekim, da bi opstala ovde. Vidi se da je dečko iskren prema njoj, ali može da se diskvalifikuje, ukoliko nastavi da reaguje žustro na sve što mu Sanja kaže - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.