AKTUELNO

Sa njim je uvek veselo!

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", voditeljke Bojana Lazić i Tijana Prica uključili su u program putem audio poziva pevača Sašu Matića, koji je nakon dve pune arene u Zagrebu i uspešnih koncerata u Tuzli i Osijeku krenuo put Australije, gde je već započeo turneju i nova druženja sa publikom.

Foto: TV Pink Printscreen

Matić je sinoć održao veliki koncert u Sidneju, a kako kaže, u "zemlji kengura" se uvek oseća kao svoj na svome.

Ja vama želim dobar dan, ali kod mene je ponoć već prošla! Sinoć smo svirali u Sidneju, večeras smo bili u Brizbejnu, bilo je zaista sjajno. Upoređujem sa prošlim turnejama, svi su pevali hitove, a sada nakon pandemije, valjda su imali vremena dosta da slušaju i ostale pesme, tako da šta god da počnem da pevam, oni prosto znaju već prve taktove. Lepo iskustvo, volim da dođem u Australiju, pogotovu kada je leto i proleće, mada sada više i nema razlike. Ovde sam svoj na svome, što bi se reklo - smeje se Sale i otkriva da umora nema.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle svirke idem na bazen, lepše će se spavati! Nakon Australije idem i do Dubaija, pevaću u fan zoni i tako dati podršku našim fudbalerima na Svetskom prvenstvu, tu će biti mnogo naših ljudi i navijača. Nadam se jednom dobrom koncertu i svirci, Dubai mnogo volim - otkriva pevač, pa dodaje da uvek rado peva našim sportistima:
Fudbaleri šta vole? Vole "Samo ovu noć", vole pesmu "Kralj izgubljenih stvari", "Kad ljubav zakasni", ma sve... Njima je milina svirati, to su veseljaci - zaključe Saša Matić u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Autor: P.R.