AKTUELNO

Nije htela da prećuti!

Zorica Marković je bila naredna takmičarka koja je dala svoj glas na nominacijama i birala između Maje Marinković i Bilala Brajlovića.

Bilal kad je došao, ja sam se brzo izjasnila o njemu jer je bio zapažen. Mislim da nije loš dečko, ali poznavajući iz priče njegovu porodicu, to mu daje za pravo da se ponaša ovako, da ga je briga za sve. Kad je krenuo da muva ove ribe ovde, meni je bilo sve jasno, tako živi i napolju, znala sam da neće stati. Da, gledao je Zadrugu, stalo mu je. Meni je bilo drago što se istakao na startu, ja sam mu čestitala, ima neko iskustvo, ciljano je krenuo na Kristijana, na ribe, to je stepenik ka dobrom rijaliti igraču. Mene to ne ugrožava. Kad je krenuo da se muvacka sa Majom, ja sam mu rekla da će mu biti trofej, što i jeste. I uspeo je u tome, ja čestitam, bila je svadba, aktuelan je. Čestitam na tome, pa i na Maji, dalje neka ti je Bog u pomoć. Ja nemam ništa protiv, a ti si rekao Maji da imam nešto protiv vaše veze. To ti nikad nisam rekla, samo sam ti rekla: "Dobrodošao u pakao", to može da bude i lepo - krenula je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Preći ću na Maju. Ona je lepa žena, poznajem je fantastično, mnogo dobro. Ona uvek misli da je ne volim, što nije tačno. Dobar je čovek, nije pakosna, darežljiva je, lepo popriča, dok ne uđe u rijaliti mod i krene mafijanje. Isplivala je, jedna je od top 5 rijaliti igrača, mada način na koji je uradila to mi se ne sviđa - nastavila je pevačica.

Marija Kulić se ubacila i na kratko prokomentarisala da Miljana Kulić i Zola sede tako da mogu da se gledaju.

Ja nisam osetio da me gleda. Odakle to, Marija? - dodao je Zola.
Učinilo mi se tako, gledam u sve, a naročito u nju - rekla je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica je nastavila svoje izlaganje.

Ne volim kad Maja mafija. Nikad nije bolja u vezi, to me brine, ali neka ostane takva. Mislim da će Bilal da joj dosadi. Džaba kreči, ali biće to uredu. Daj Bože da ne budu moje pretpostavke. maje je ljudina, uvek doterana, uvek spremna, svaka čast. Zato se i on zaljubio. Neka mu je Bog u pomoć. Sačuvaću Maju - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.