AKTUELNO

Šok!

Uroš Ćertić, otkrio je svoje mišjenje o Nenadu Macanoviću Bebici, te priznao da je on sve samo ne iskren.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je on ozbiljno uprskao sa prodicom i sardnicima... Možda je u nekom kontaktu sa bivšom ženom, ali krišom. Smatram da je on ozbiljan fanatik koji je pratio rijaliti! Ko ne zna ko je Miljana Kulić? Marija, ti ne želiš da priznaš da te je Bebica nasamario! - izjavio je Uroš.
Ja sam radio i sagradio sam to. Moj tata nije bio za razvod i od kada sam ja prekinuo sa ženom, nama su odnosi zahladneli - prekinuo je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da si kao fan ili fanatik, bio opsednut Miljanom i njenom porodicom! Mislim da tebe niko nije džabe brže bolje pozvao da upoznaš Miljanu kada je bila u cvećari! - nastavio je Uroš.
Oni su mene zvali da je upoznam - branio se Bebica.
Namazan si bio i sve si proračunato radio! Ključ uspeha je bila Marija, da pridobiješ nju, ali i njenom Željku da budeš očuh! - govorio je Ćertić.
Ja sam uvek imao pare! Nikada mi ništa u životu nije falilo - prekidao je ponovo Nenad.
To je tata stvorio a ne ti - dodao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ideja je bila da pečatira odnos sa Željkom i da vodi neki lagodan život. Svaki dan sedi na kauču i spava, boli ga uvo za kaznu jer zna da će one to da plate. Mnogo mi je drago Ivane sve ovo što si uradio danas! On zna da je sada gotovo! On je njih pikirao! Verujte mi, čim bude najavljen - govorio je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.