AKTUELNO

Svaka čast!

Emisija "Pitanja gledalaca" je u toku, a naredno pitanje postavljeno je Maji Marinković:

Da li si se ipak zaljubila u Bilala pošto si mu prešla preko prevare?

Foto: TV Pink Printscreen

Nije me sramota. istina je da ga volim više od svih momaka do sad (smeh). Osvetoljubiva sam i ne praštam, ali sam ovaj put odlučila da oprostim jer sam videla da se gorko pokajao, plakao. Da, jesam se zaljubila i volim ga - rekla je Maja.
Kao ja Lepog Miću - rekla je Sanja.
Mislim da se zaljubila. Mislim, ali ovajne znam šta da ti kažem. Rekla je, ali se nasmejala, što meni nije neprijatno. Meni je to najneprijatnije, ali ne dam nikome trunku sumnje - rekao je Bilal.
Mene nervira kad ljudi pričaju da nije tako, a ja prešla preko tako gnusne i odvratne stvari još je i moje devojačko veče bilo - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su takve stvari, ako ćeš me tako na sitnici za*ebati, uradićeš i gore. Ako u budućnosti uradimo slično, biće rkaj - rekao je Bilal.
Mislim da su njene emocije prave i iskrene. Da se nije zaljubila, nikad ne bi prešla. Nikad ona ne bi prešla preko prevare, ona je samo pretila jer je bila ljuta i besna, nije lako kad te neko prevari, ali te njene pretnje su samo priče - rekla je Aleks.
Verujem Maji, da. Zanmo kako bi Maja odreagovala da se nije zaljubila, a ona će vremenom pokazati koliko je zauzeta. Mislim da je jedini dečko sa kojim će izaći iz rijalitija. Isto tako ne možemo da osporimo ni njegovu ljubav, njega je više povredilo što je ona spomenula ime, nego što je on spavao sa Majom - rekla je Milica.
Ja sam inače izabrani ginekolog za Zadrugu, a urolog, pa mogu da pogledam - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je odlepila za njim stvarno. Nisam verovao da će ona preći preko toga poznavajući nju. Mislio sam da će on biti Filip Višnjić, da će mu izvaditi oči. Zato sam ih i poslao u izolaciju, da vidim šta će se dešavati tamo. Oni izlaze sve srećniji, on se popeo na nju kao dete na trešnju. Potrajaće ova veza, i Bože zdravlja da za devet meseci sviju gnezdo - rekao je Boki.
Fali malo to što se ona tako nasmeje. Mene kopka što govori da je prešla, to ćemo tek da vidimo. Bila bi sa mnom da mi vrati možda - rekao je Bilal.
Danas sam pričala sa Majom i rekla mi je da takvog dečka do sad nije imala i da se zaljubila. Ja sam joj rekla da mi ne liči na nju da voli takve muškarce, i rekla je da ni ne voli, da voli starije i da si je kupio skroz - rekla je Anđela.
Meni je iskreno rekla da si sa 3 došao na 6 minuta - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Popravio se - rekla je Maja.
Reci kako je - forsirao je Bilal.
Sve je super, sve je ful - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.