AKTUELNO

Osvrnuo se na celokupno učešće svoje supruge i ćerke!

Za portal Pink.rs se oglasio se Miljanin otac, a Marijin dugogodišnji suprug sa kojim ima tri ćerke, Siniša Kulić. On je otkrio kako se oseća povodom ćerkinih turbulentnih odnosa sa od juče sadašnjim dečkom, Nenadom Macanovićem Bebicom, kao i kako komentariše njeno prisno druženje sa bivšim momkom Lazarom Čolićem Zolom. Takođe, Siniša se osvrnuo i na bitke koje Marija Kulić vodi od kako je ušla u Belu kuću.

Foto: Beta/Saša Đorđević, Pink.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić

Siniša je otkrio šta misli o Miljaninom osnosu sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, kao i sa sadašnjim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom. Priznao nam je da li i dalje podržava Nišlijskog zeta.

Ništa ne mislim o njihovom odnosu, ne interesuje me iskreno da vam kažem. Naravno da i dalje podržavam Bebicu. Bebica nije kockar i to odgovorno tvrdim. Išao sam u Deltu danas. Kažu ljudi da je sa Miljanom pio kafu i da su otišli. On se dečko ne odvaja od nje, od nas. Nisam u njenoj glavi, mene rijaliti ne interesuje. Moje mišljenje je da se igra sa Zolom, i ono sinoć što je rekla u intervjuu podržavam - naveo je Kulić.

Foto: Facebook.com, Pink.rs, TV Pink Printscreen

Nije mogao a da ga ne prokomentariše današnju svađu svoje supruge Marije Kulić sa pevačicom Zoricom Marković koja je izjavila kako poseduje dokaze da je njegova žena se*sualno opštila sa Bebicom u jednom apartmanu.

Čuo sam u pušionici to. Od toga nema ništa o tome i ne razmišljam uopšte u tom pravcu, ne verujem u to - izjavio je Siniša.

Foto: E-STOCK, E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ,Pink.rs

Autor: M. M.