AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Uroš Ćertić je bio naredni zadrugar koji je glasao za najdvoličniju osobu.

Najviše spleti pravite Miljanu i voleo bih da mu neke stvari kažete u lice. Neco, da li te je više sramota što si mi urninirao na krevet ili što sam čuo da si mi pljunuo u šejk? - govorio je on.
Oko za oko, zub za zub. Ništa me nije srmaota. Kad ti se po*erem na glavu, tad će da me bude sramota - proučio je Neca.
Mene i Zvezdana ne može da posvađa jedna mala nepismena devojčica, a ja vidim da ona to pokušava. Dijana, najgori si čovek, pričala si najgore za Maju, Anastasija ti je bila najbolja drugarica do pre sedam dana. Meni si izjavljivala ljubav, plakala jer si se ljubila. Ne treba da pričam da me streljaš očima, a znaš da od toga nema 'leba. Budi realna. Ja imam više šansi kod Megan Foks, nego ti kod mene i pomiri se sa tim i prestani da buljiš u mene. Dvolična si kad kažeš i da ti se ide kući - nastavio je Ćertić.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgleda da ti ne znaš gde si sa svojim postupcima - rekla je Dijana.
Ja sebe mogu samo da posvađam sa ljudima, nemojte da punite glavu Matoroj, Zvezdanu i Žiki - nastavio je Uroš.
Ja sam videla šta si ti radio - dodala je Dijana.
Mene boli k*rac, ja se sa Matorom napolju ne družim. Sa mnom znaju na čemu sam i ja se ovde osamljujem. Dijana, ti si ubedljivo najgori prijatelj i najlicemernija. Ja sam ti prsnuo ono za pranje prozora u hranu i rekao da prestaneš sa mnom. Reci Maji, gospođici iz Splita, šta si pričala za nju. Nije mi glupo, ja polivan ovde ljudski izmet. Ti od mene prosiš za pogled i kometnar, a sve bih dao da nisi zaljubljena u mene - pričao je Ćertić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.