AKTUELNO

Preslatko!

Anita Stanojlović danas slavi dvadeseti rođenan, a zarugari i Veliki šef su se potudili da sve bude na nivou. Ona je doživela emotivni brodolom nakon što je primetila čestitke i slike koje su joj poslali porodica i prijatelji.

Foto: Pink.rs

Među mnoštvom poruka i poklona, ugledala je ram sa slikama svog sina i momentalno je počela nekontrolisano da plače i jeca na sav glas. Zadrugari su se okupili oko nje i tešili je dok su se oduševljavali lepotom malog dečaka.

Foto: Pink.rs

Cici moj srećan ti rođendan, da si živa i zdrava još 100 godina. Prvi put i ovako dugo dosutna i prvi put ti ovako čestitam rođendan. Svi te puno volimo, pozdravljamo i jedva čekamo da te vidimo. Prošlo je ni dva eseca, a kao da su dve godine, puno nam fališ i nedostaješ. Ruri je dobro, ima svu našu ljubav i pažnju, puštam ga povremeno da te gleda na tv-u, ne plače, srećan je kad te vidi i samo viče mama. U početku je ponavljao kao papagaj kad te vidi "Luda mam, mama luda". To je ujka naučio. Zlatn je, predivan je i još s eni jednom nije zaplakao. Nemoj da brineš. Budi jaka, budi svoja i čuvaj se. Malo se opameti i ne radi stvari koje ti en priliče. Seti se zbog čega si ušla i mani se gluposti. Ušla si da sebi i svom detetu obezbediš bolju i lepšu budućnost nemoj to nikada da smetneš sa uma. Previše si naivna i iskrena za taj svet tamo, svako gleda sebe i svoje namere, pa počni već jednom i ti da gledap sebe samo i ne dozvoli da te ponižavaju. Pokaži zube svima i ne daj na sebe. Slatkiše podeli sa dragim ljudima, napisala sam u ceduljici, a kikiriki i pahulje su za Miću. Pozdravi ih sve i voli te Aleksej i voli te majka naviše na svetu.

Autor: M. M.