AKTUELNO

Demantovala sve navode!

Aleksandra Nikolić, od kako je kročila na velelepno imanje i započela svoje učešće u najgledanijem rijalitiju na Balkanu, ne prestaje da intrigira javnost.

Ljubav sa pobednikom pete sezone Zadruge, Dejanom Dragojevićem, razni sukobi i međuljudski odnosi su večita tema domaće javnosti, ali i prošlost koju je ostavila iza sebe.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

O njenim poslovima, poseti Bujanovcu, 'odnosu' sa Albancima svakodnevno se piše, a spekulacije u javnosti ne prestaju.

Slovenka Nikolić, rešila je da svemu tome stane na put i demantuje apsolutno sve što je tema dana. Vidno poresena i besna, za portal Pink.rs hitno se oglasila i progovorila o brojim spekulacijama.

Slave mi moje, niko me nije zvao! Rekla sam da se neću oglašavati, svi znaju da dajem izjave isključivo vama! Priča o Albancima i prostituciji je apsolutno lažna! Meni zuji glava, bukvalno mi nije dobro! Svaku reč demantujem! Kako oni urnišu moje dete, neka im se sve vrati! Ne mogu više, ne mogu više! Ološi jedni! Zašto moje dete?! Neka se zapitaju ko je prostituka! Nikada u životu moje dete to nije bilo niti će biti! Radila je kao promoterka to jeste, sve ostalo je gnusna laž! Ne znam zašto mi dete diraju, prokleti da su od Boga!

Foto: Pink.rs/N. Vasiljević

Autor: Jovana Matić Đokić