AKTUELNO

Totalno van sebe!

Prethodne noći, goreli su Šimanovci, kako zbog ulaska Marije Kulić, tako i zbog sukoba i nove afere 'Dron', u koje su umešane Milica Veselinović i Alekandra Nikolić.

Nakon njihovog sukoba, umešali su se i mnogi zadrugari, a Miljan Vračević je otkrio sve što je mu je Veselinovićeva pričala u poverenju, te je nastao pravi haos.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon žestokih turbulencija, Aleksandra je donela odluku da se odalji od Milice Veselinović, ali i pod pritiskom zadrugara i raznih spekulacija priznala da je njena drugarica dronom poslala poruku, kako bi je obavestila da li je sa Dejanom Dragojevićem i njihovom vezom sve u redu.

Iako zadrugari tvrde drugačije i da se iza te poruke krije nešto sasvim drugo i to baš ono o čemu Milica ćuti, pokrenule su se nove sumnje.

Foto: Jelena Simonović, Pixabay.com

Tim povodom, portal Pink.rs kontaktirao je Slovenku Nikolić, koja je vidno uzrujana na samom početku razgovora otkrila da se ne oseća dobro jer je potresena zbog prethodne noći koju je ispratila do poslednjeg minuta.

Nerviram se svakodnevno. Gledala sam sinoć, po svakom pitanju Miljan je preterao. Njemu je svaka reč i misao: ''Kako uništiti Aleks''... Moraću da ga tužim, jako mi je žao jer ima decu, ali i moje dete je moje dete! Dobiće tužbu, sve je snimljeno! Ne znam da li neko može da ide tolikio decu, a da ima decu, on nije svestan šta radi! Ovo stvarno više nema smisla!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

O prijateljsvu Milice i Aleksandre, Slovenka nije imala reči hvale.

Ne znam da li sve ovo potiče od nje! Vidim u njenim očima da mrzi Aleksandru, mala laže za medalju! Videli smo kako se ponašala prema Mensuru, to je jezivo! Aleksandru sam pogrešno sam vaspitala, trebala sam da je učim da bude ološ i đubre! Nemam lepe reči za nju jer je izdala moju ćerku! Sve joj je stavila na leđa i sve se okrenulo protiv nje! Jedino je Mića uz nju i postavio se prema njoj kao otac... Milica joj nije prijatelj i to tvrdim! Ne znam šta bih vam rekla, mnogo je naivna. I ja sam u ovim godinama naivna i na dve lepe reči odmah pomislim da je neko dobar... Ne mogu da kažem ništa za ćerku, kad sam i ja ista budaletina!

Foto: Pink.rs/A. Stanojevic

Slovenka je prokomentarisala i aferu ''Dron'' koja je prethodne noći tresla Zadrugu, te je otkrila svoje mišljenje o izjavi svoje ćerke - da je poruku poslala njena drugarica kako bi joj ''javila stanje veze sa Dejanom''.

Kakva crna drugarica, koja njena drugarica ima dronove? Ona više ne zna šta da kaže kako bi ućutkala ljude da je ostave na miru! Nema od toga ništa! Kakvi crni dronovi!

Aleksandrina mama, priznala je i da li se čula sa Dejanom Dragojevićem i šta je ono što bi ona uradila na njegovom mestu.

Nisam se čula sa njim, ne znam zaista kako je. Ne želim da budem dosadna i da zovem neću, on naravno može da se javi. Čujem da se bori i da je podržava, da sam ja na njegovom mestu ja bih ušla u Zadrugu!

Foto: Pink.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Jovana Matić Đokić