AKTUELNO

Miljanini roditelji ovih dana imaju zdravstvene probleme, pa im nerviranje zbog Miljaninog ponašanja pada još teže.

Marija i Siniša Kulić teško su podneli ponašanje svoje ćerke Miljane, koja se neposredno pred ulazak svog dečka Nenada Macanovića Bebice u "Zadrugu" ponovo zbližila s bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Foto: Pink.rs

Iako su joj pred ulazak u "Zadrugu 6" jasno stavili do znanja da mora da obrati pažnju na ponašanje i da se nikako ponovo ne upušta u odnos sa Zolom, ona je to uradila čim se vratila u belu kuću, preko čega oni ne mogu da pređu.

Pored toga, Miljanini roditelji ovih dana imaju zdravstvene probleme, pa im nerviranje zbog Miljaninog ponašanja pada još teže.

- Siniša je poslednjih dana jako loše. On je čovek upao u depresiju i ne izlazi iz sobe danima. Ne jede danima i samo leži. Jako ga je pogodilo Miljanino ponašanje. Sramota ih je od naroda šta je sebi dopustila i što se ponovo upušta u odnos sa Zolom. Ona ima Bebicu, koji je toliko voli i bio je spreman na sve kako bi joj pomogao u teškoj borbi za život koju je vodila prethodnih meseci posle operacije, a opet se petlja sa Zolom. Siniša ovih dana treba da ide i na jednu hiruršku intervenciju na grlu jer jedva govori i ne sme da se nervira - priča naš sagovornik, a onda dodaje i kako se trenutno oseća Marija, koja je prethodne nedelje operisana:

Foto: TV Pink Printscreen

- Marijino stanje je za sada stabilno. Posle te operacije koju je imala utvrđeno je da nije imala ništa maligno na dojci. Ipak, žestoko je zamerila Miljani na ponašanju, jer Zolu ne može da smisli. U potpunosti je na Bebičinoj strani - ispričao nam je prijatelj porodice Kulić.

Ovo je potvrdio i Bebica kada je u subotu ušao u "Zadrugu", ali je naveo i da Miljanina sestra Ana od sramote ne ide na fakultet.

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ, JELENA SIMONOVIĆ, TV PRINTSCREEN

Autor: P.R.