AKTUELNO

Šok!

Nikolina Pišek ponovo je bila u centru pažnje jer juče nije došla na pomen suprugu Vidoju Ristoviću. Zbog ove činjenice, još jednom ju je potkačio javno svekar Miša Grof, a ni ona nije ostala imuna na njegove reči.

- Verovatno je morala da prošeta pse - rekao je između ostalog Grof, navodeći da je ovo verovatno razlog zbog kojeg se nije udostojila da poseti večnu kuću supruga na pola godine od njegove smrti.

Foto: Pink.rs, Instagram.com

Njemu je Nikolina Pišek odmah odgovorila i rekla da mu je potrebna psihijatrijska pomoć, a kasnije izjavila i da joj nije potrebna medijska pažnja da bi otišla suprugu na grob.

Istog dana dok se raspravlja oko toga šta je moglo da je spreči pa da ne bude u Beogradu, ona je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj pozira naslonjena na zid zajedno sa psom.

S obzirom na to da je nosila suknju, nemoguće je bilo ne primetiti flaster na nozi, a objasnila je i o čemu se radi.

- Ne znam ko me danas nije pitao čemu služi flaster na nozi. I zaista, sada sam shvatila - upada u oči. I neka se vidi, jer ukazuje na važnost preventive. Nisam niti slutila kada sam ležerno ušetala u polikliniku ću izaći s jednim madežom manje. Ali i jednom brigom takođe. Ožiljak će isceliti. Flaster će nestati. Madež je već otišao. Ionako mi se nije dopadao… Bye, bye brigo, pređi na drugoga (bolje ni na koga) - napisala je Nikolina u objavi.

Autor: P.R.