AKTUELNO

Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" emitovaće se od ove jeseni na najgledanijoj TV Pink, a članica žirija Viki Miljković kaže da je oduševljena promenom.

Viki je za Pink.rs otkrila da se ona i njene kolege iz žirija svojski trude da njihovi kandidati izvuku maksimum i pokažu se najbolje, a ponovo će im razvojni put pratiti milioni gledalaca Pinka.

Foto: foto: Jelena Simonović

Jako mi je drago što smo prešli na Pink! Svi su jedva čekali da se objavi gde ćemo se emotovati. Puno se trudimo, dajemo sebe, zaista to dajemo iz sveg srca, iz sve duše! Kada nam je saopšteno da smo na Pinku, svi smo bili zadovoljni - rekla je Viki, koja se osvrnula na nedavni incident tokom kog je njenog sina Andreja nožem napao migrant u centru grada.
Ne bih više o tome da pričam i polemišem. Hvala Bogu, sve je prošlo bez većih posledica. Ono što smo objavili u medijima jeste apel da se tome stane na put, da se zaštite naša deca, žene, mladi ljudi koji tu prolaze. To nije lepo da se dešava ni u jednom gradu, ni u jednoj državi. To je previše, da u šest popodne naša deca ne šetaju slobodno. Verujem našoj policiji, divni su. Kada su Taške i Adnrej otišli da prijave, odmah su krenuli da traže, stali su u našu zaštitu. Verujem da će se potruditi da se i tome stane na put, da makar na tim ključnim mestima pošalju jaču kontrolu, to je i bio cilj našeg javnog obraćanja - poručila je Viki.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: P.R., D.T.