AKTUELNO

Hitmejker Aleksandar Milić Mili stigao je danas na snimanje još jedne emisije muzičkog šou programa "Zvezde Granda", koji uskoro na opšte oduševljenje publike kreće s emitovanjem na TV Pink, a pred prisutnim novinarima osvrnuo se na nedavni incident u kom je učestvovao sin njegove koleginice iz žirija Viki Miljković.

Naime, pevačicinog sina je, ni krivog ni dužnog, usred centra grada nožem napao migrant i tražio mu novac, a sve je prijavljeno policiji. Srećom, identitet je brzo utvrđen.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Dobro je da je PU Savski Venac odradila visoko profesionalno to, odmah su otkrili identitet. Mislim da će počinioci uskoro biti uhvaćeni. Van pameti je da neko juri nožem našu decu u Beogradu, pogotovo što su to stranci. To mora da se shvati jako ozbiljno - apelovao je Mili, koji jedva čeka da sa drugim članovima žirija odabere one najbolje kandidate, u čiji će rad, razvoj i nastupe gledati gledaoci Pinka.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Uvek se rukovodim time da probam da nađem nešto najbolje u nekome, da se to potencira. Iskristališe se šta ko ima najbolje u sebi, onda to gurnemo i vidimo kakvi su rezultati. Ja nikada ne idem na pobedu, Isak je bio blizu, iako je bio totalni autsajder... Ako dobijemo dobre kandidate, svi smo pobedili! Ionako su posle svi kandidati kod mene, da im pravim karijere - zaključio je kompozitor.

Autor: P.R., D.T.