AKTUELNO

Žustro!

U toku je porodični sastanak, zadrugari biraju ko je po nihovom mišljenju najbolji, a ko najgori učesnik.

Mislim da se najmanje snašao neko ko plasira neku lažnu priči, po mom mišljenju je to Peca. On najviše priča sa kamerama po imanju. Robert se najmanje ipak snašao - rekao je Ivan.
Mislim da se i ja nisam snašao, Jovana se nije snašla kao ja, jer imam neku blokadu i tremu. Una se takođe pogubila, tako da će moj glas ići njoj - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Robert napada devojke, baca im stvari, kada neko priča, ti ga ne slušaš, moraš da imaš kodekse ponašanja - rekla je Tamara.
Nismo ovde da kažemo da li smo se mi snašli, ego ko se nije snašao. Ne treba biti zlonameran, ako nekoga proglasimo da se nije snašao, možda se snađe u toku naredne nedelje, ima više ljudi koji se nisu snašli. Tamara se vrti tamo, vamo, nije se snašla, Kerić je dobar momak. Adam se nije snašao - rekao je Miljan.
Ne sviđa mi se upadanje u reč, možemo lepo pričati. Robert se nije snašao - kazao je Damir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se dvoumila između Roberta i Bože, ali sam se odlučila za Valentinu - kazala je Ivana.
Ja bih prvo navela Tamaru, nešto što sam zapazila je kada je na izboru za mis rekla da je bolesna, došla je u mantilu, ja sma prva imala zdravstveni problem, pa sam se pokazala. Adam Đogani se dosta ugasio, kad god ga vidim leži sa Tamarom u krevetu, navela bih i Veljka. On se nije snašao, ponaša se kao da je ovo ulica, govori kako će on nekom nešto da uradi. Videla sam ga da je plakao u pabu - kazala je Aleks.
Plakaćeš i ti, polako - rekao je Veljko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.