AKTUELNO

Brine o svojoj lepoti!

Zlata Vujanović, ćerka Zorice i Kemiša, uspešna je mlada žena koja osim što se bavi šminkanjem, što je njena osnovna profesija, vrlo je aktivna na društvenim mrežama, najpre "Instagramu" gde sa svojim brojnim pratiocima u vidu bloga deli make up i beauty savete.

S ciljem da još jedan vid ulepšavanja i nege lica predstavi javnosti ćerka Zorice i Kemiša podvrgla se bolnom kozmetičkom tretmanu, čiji je efekat uklanjanje sitnih nepravilnosti, tamnih fleka i bora, a fotografija koja tome svedoči zabrinula je sve koji do sada nisu imali dodirnih tačaka sa pomenutim beauty postupkom, najpre svoje roditelje.

Reč je o PRP, takozvanom vampirskom tretmanu uz pomoć krvne plazme. Korisniku tremana prvo se izvadi krv, prerađuje se, a zatim se tankom iglom ona ubrizgava u kožu lica kako bi doprinela sjaju i lepoti. Poslednja etapa postupka je protivupalna maska, koja sprečava da lice izgleda podbulo i upravo taj momenat Zlata je zabeležila svojim telefonom i objavila na društvenim mrežama što je izazvalo komentare. 

Autor: Pink.rs