AKTUELNO

I dalje misli na nju!

U toku je emisija Narod pita. Večerašnji gosti Ivane ŠopićDalila Dragojević i Filip Car. Tokom emisije Dalila je izrevoltirana napustila emisiju.

Ivana je najavila prilog o ljubavnom odnosu Dalile i Cara.

Jao moram ti reći da ništa ne osećam, ali da smo tamo bio bi haos. Mada pre par dana sam video prelepu devojku u nekoj brzoj hrani. Meni kada se neko svidi ja ne znam gde sam, obična devojka mi se sada svidela i ne treba mi ništa drugo. Meni ne treba ništa na silu. Ušla Maja ja jurim da budem sa njom, Dalila udata jurim da budem sa njom. Ja da sedim tri sata sa tobom, četrvrti bih ti izjavio ljubav, ja kada sam zatvoren sam takav, a a sada kada sam slobodan je top. - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U toku emisije uključio se gledalac koji je upitao Cara :

Kako si mi Care? - upitao je geldalac.
Dobro sam, super - rekao je Car.
Care, reci mi iskreno, koja ti je bila draža Maja ili Dalila? - pitao je gledalac.
Pa ne znam, obe su super cure. To bi bilo kao odakle bi pre skočio sa Pančevačkog ili Brankovog. Da moram da biram bilo bi eci, peci, pec.... Možda bih bio sa Dalilom, jer sam posledenje bio sa Majom. Ja sam se navozio svega i svačega. Ko će Dalilu dovesti u red. Meni je to sada isto. Ne bih ja čekao da vidim da li je to to. To je bila tužna priča - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li imaš planove neke? - upitala je Ivana:
Ja želim da pokrenem nešto, neki biznis, ali polako. Voleo bih i ovde i kod mene, imam dosta planova, a ne znam gde ću pre - rekao je Car pa pomenu Dejana i Dalilu.
Sa Dejanom bih se uvek pozdravio,a za Dalilu, pa Ivana ti si videla kada sam ja pomenuo Gringa kako se ona zasmejala. Ja joj želim svu sreću sveta. Ona mene na zanima, nema problem sa mnom - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.