AKTUELNO

Marija ponovo u Beogradu!

Zdravstveno stanje Miljane Kulić i dalje je pod budnim okom lekara Kliničkog centra Srbije koji je još ne puštaju na kućno lečenje zbog straha od mogućih komplikacija, saznaje Kurir od nezvaničnog izvora.

U Beogradu se već nekoliko dana nalaze i Kulićkina majka Marija i partner Nenad Macanović Bebica, koji zbog zabrane poseta i dalje ne mogu da vide Miljanu, koja je na bolničko lečenje iz Niša u Beograd dovedena 6. avgusta.

Foto: TANJUG/DIMITRIJE NIKOLIĆ/E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

Informacije da je došlo do pogoršanja Miljaninog stanja nisu tačne. Pacijentkinji su neki parametri koji se tiču tromboze jako bolji nego što su bili. Ona će svakako morati kontinuirano da i dalje prima terapiju, čak i kada bude otpuštena na kućno lečenje. Ipak, usled dugotrajnog primanja jakih antibiotika stvorila se gljivica koja prouzrokuje temperaturu, pa zbog straha da se nešto ne iskomplikuje, kao i da bi se ta temperatura držala pod kontrolom, ona je i dalje u bolnici. Ona je bila toliko životno ugrožena da je i komarac dovoljan da je ujede, pa da se njeno stanje iskomplikuje - završava izvor.

Foto: Pink.rs, Instagram.com

Podsetimo, Miljana je nakon operacije smanjena želuca imala ozbiljne probleme, odstranjena joj je slezina i dugo je bila životno ugrožena.

Autor: M. P.

#Miljana Kulić