AKTUELNO

Urnebesno!

Sinoć se na jednoj lokaciji van Beograda održalo snimanje spota za novu pesmu Elektre Elit, koju će najpoznatija transrodna pevačica otpevati u duetu sa atraktivnom zadrugarkom, Minom Vrbaški, a ovim povodom su se pojavili i njeni bivši cimeri iz Bele kuće, te je nesumnjivo da će dve dame napravati haos na estradnoj sceni.

Foto: Dejan Milićević, Privatna arhiva

Međutim, kako Pink.rs saznaje, na snimanju spota desio se skandalozan incident, a u sve je umešana zgodna Slovenka koja je osvojila simpatije širom regiona - Deniz Dejm, kao i zadrugarski Kazanova, Filip Car.

Foto: Privatna arhiva

Naime, kako saznajemo, na pauzi snimanja spota za duetsku pesmu Elektre Elit i Mine Vrbaški, Deniz Dejm se, kao i ostali bivši zadrugari, ludo zabavljala, kao i Filip Car, koji je sve vreme ćaskao sa okupljenima i prepirčavao svoje dugodovštine.

Međutim, aktraktivna Slovenka je u jednom trenutku ustala od svog stola i sa čašom u ruci prišla bivšem cimeru i polila ga pićem.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Caru se ovo nimalo nije dopalo, što se moglo zaključiti po njegovom govoru tela, ali je samo ustao i besno pogledao Deniz.

E, ajde sedi tu, molim te - besno joj je rekao Car, a kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Video: Privatna arhiva

Autor: P.R.