AKTUELNO

Nenad Lazić Neca učestvovao je u četvrtoj sezoni "Zadruge", a sada će se zajedno sa bratom blizancem Predragom Lazićem Pecom useliti u Belu kuću 9. septembra, kada počinje šesta sezona!

Peca je priznao da nije emotivo zauzet, a da je otvoren da se zaljubi pred kamerama i upusti se u ljubavnu vezu.

Ulazim u "Zadrugu" kao slobodan dečko. Meni je stvarno slatka Milica Veselinović, ja se nadam da će ona ući... Ali ne mora da znači, da bi neka devojka osvojila moje srce mora da bude pametna, ne samo lepa, jer lepota je prolazna. To su moji kriterijumi - priznao je on, a potom dodao:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Sigurno ću se upoznati sa njom, pa ako mi bude odgovarala, i njoj moje društvo, videćemo.

Neca, s druge strane, obećava da će se ovaj put gledaocima pokazati u totalno drugačijem svetlu.

Kod mene se sve promenilo, više nisam stari Neca koji je glup i naivan. Znam kakav sam, radio sam na sebi i svom samopouzdanju, više niko ne može da me poljulja. Onaj stari Neca, kojeg su svi j*bali u mozak, je mrtav.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Peca kaže da je prilično tolerantan, ali da postoji granica posle koje, ukoliko je neko pređe, pokazuje svoje drugo lice i ne dozvoljava da mu iko dira porodicu, pa tako ni brata, sa kojim će živeti pod istim krovom u rijalitiju.

Ja sam osoba koja ne da na sebe, mogu da budem strpljiv do neke granice - kada se to pređe, mogu da ti saspem sve u lice. Granica je porodica - ne diraj porodicu, ja tvoju neću da diram.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Šta je Neca rekao o svom odnosu sa Kristijanom Golubovićem, sa kojim se svađao u četvrtoj "Zadruzi", pogledajte u nastavku:

Autor: D.T.

#Nenad Lazić Neca

#Predrag Lazić Peca

#Zadruga